Mi történhetett? Berki Krisztián egy ismeretlen nővel sétálgatott Siófokon – Fotó!





Berki Krisztián és Mazsi hetek óta küzdenek azért, hogy házasságuk rendbe jöjjön, ezért is háborodtak fel Berkiék követői a fénykép láttán.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.04.18.
celeb dráma

A húsvéti hétvégét Berki Krisztián egy pszichológus, Robos Zsóka társaságában töltötte a Balatonon, szúrta ki a Bors. A tévés celeb és a szakember szoros kapcsolatot ápol, és Krisztián beszámolója szerint most meglátogatta őket a magyar tengernél Zsóka, hogy láthassa, hogy milyen egy apa-lánya hétvége a Berki családban.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés

A kommentszekció persze szétszedte a tévés celebet, és rengeteg rosszmájú hozzászólás érkezett a fotó alá:

  • „Lassan elveheted feleségül!”
  • „A Mazsitól is elváltál?”
  • „Hol a kislány?”
  • Március végén bombaként robbant a hír, hogy közös gyermekük születése után Berki Krisztián és Berki Mazsi házassága megromlott. Az elhíresült büntetőfékezési ügy után sokat veszekedett egymással a páros a tavalyi évben, még Mazsi terhessége alatt is. Az utóbbi hetek arról szóltak, hogy megerősítsék újra a kapcsolatukat, például ezért voltak a szűk családi körben nyaralni Mexikóban. Ahogy arról lapunk korábban beszámolt, szerencsére a nyaralás után elkezdtek rendbe jönni a dolgaik.

    Mazsi és Krisztián házassága nehéz helyzetbe került Fotó: Metropol

    „Szerencsésnek mondom magam, mert Mazsi mellém állt, közölte, hogy nem akar elválni, mert az nem megoldás” – közölte akkor egy reggeli műsorban Berki Krisztián. Úgy tűnik, hogy Krisztián pedig egy pszichológus segítségével önfejlesztésben is részt vesz, hogy rendbe tudjanak jönni a dolgaik.





    Top hírek







    Hírlevél-feliratkozás