Szenzációs hírt közölt Vajna Timivel a húga – Videó!





Visváder-Palácsik Lilla férjével elárulták, hogy második gyermekük is fiú lesz, a nevét illetően még csak abban biztosak, hogy bibliai eredetűt szeretnének. Vajna Timi is nagyon örül az új kis jövevénynek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.24.
gólyahír

Közel másfél évvel azután, hogy Visváder-Palácsik Lilla életet adott első kisfiának, Noahnak, újabb gyermekáldás elé néz férjével, Visváder Tamással.

Lilla így tudatta férjével az örömhírt

„Én karácsonykor tudattam vele, hogy jön a baba egy teszt formájában. Odaadtam Noah babának a tesztet szép kis csomagolásban és megmondtam Noahnak, hogy add oda apukádnak ez a karácsonyi ajándéka” – mesélte Lilla.

„Tamás karácsonykor nem szeret ajándékot kapni, ő ilyen kivételes. úgyhogy ezt találtam ki neki. De ezt ő már tudta előre, szóval ez nem volt neki egyáltalán meglepetés” – tette hozzá.

Tamás nem lepődött meg, hogy elsőre összejött a második baba is

„Szerintem mi ebből nem csináltunk titkot, hogy szeretnénk még egy kisbabát és rajta voltunk az ügyön, ha lehet ezt mondani. Valamiért tudtam éreztem, hogy ő is összejön elsőre” – mesélte Tamás, aki hozzátette, hogy az egész család természetesnek vette, hogy jön a második baba és a 12. hétig naponta kérdezték, hogy mikor is érkezik az új csöppség.

A boldog fiatal házaspár újra gyermeket vár Fotó: Bánkúti Sándor (BS) Bor

Lilla nehezebben viseli a második terhességét

„Egy kicsit másabb mint a Noáhval. Vele sokkal egyszerűbb volt. Nem voltak egyáltalán semmilyen rosszulléteim, viszont most az első trimeszterben émelygéseim voltak, nem kívántam bizonyos ételeket. Szerencsére nem hánytam, meg semmi ilyen nem volt, csak émelyegtem különböző ételektől, ami fura volt” – vallotta be őszintén a kismama.

„Kisfiú lesz”

Tamás elsőként elárulta a születendő gyermek nemét, a nevét illetően azonban még nem jutottak dűlőre.

„Kisfiú lesz. A nevét még mi sem tudjuk, úgyhogy megy a gondolkozás. Ez nálunk nagyon hitbéli kérdés, fontos, hogy bibliai eredetű legyen a neve és érezzük azt, hogy nekünk fontos” – árulta el a büszke apuka.

Vajna Timi örült a gólyahírnek

Lilla elárulta, hogy nővére, Vajna Timi is nagyon örül az új családtag hírének.

„Őt is felkészítettük arra, hogy decemberben abbahagyom a fogamzásgátlót. Ő is folyamatosan kérdezgette, hogy mikor jön már, mikor jön már. Végül elmondtuk neki Face Time-on. Odaadtuk Noah kezébe az ultrahangfelvételt és elmondtuk neki” – mesélte Visváder-Palácsik Lilla.





Ezeket olvastad már?
Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Pattanásig feszült a királyi család: azonnal hazatér Harry herceg

Pattanásig feszült a királyi család: azonnal hazatér Harry herceg

Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás