„Rettenetes fájdalmaim voltak„ - árulta el Palácsik Lilla a szülésről





Palácsik Lilla őszintén beszél a szülőszobán töltött időről és arról, hogy milyen fájdalmakon esett át.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.18.
szülőszoba

Mint arról korábban a Metropol is beszámolt, hatalmas az öröm Palácsik Lilláéknál, miután október 6-án megszületett első gyermekük.

„Noah természetes úton jött a világra. Amikor megszületett, nagyon megnyugtató érzés volt a rengeteg sok szenvedés után, amit átéltem. Azt hiszem, négy és fél órát vajúdtam” – kezdte a lapnak Lilla.

A fiatal anyuka szeptember 30-ára volt kiírva, de a kis csöppség nagyon jól el volt anyukája pocakjában. Az orvosok végül úgy döntöttek, hogy nem várnak tovább, és mesterségesen beindítják a szülést.

„Október 5-én este befektettek a kórházba. Feltettek egy ballonos katétert, ami megindította a fájásokat, de ezek enyhék voltak még. Másnap reggel öt órakor burkot repesztettek, Tamás hat órára jött, hétkor már javában vajúdtam, és néhány órával később, pontosan 11 óra 10 perckor megszületett a kisfiunk. A szülés alatt szerencsére minden rendben volt, rettenetes fájdalmaim voltak, de komplikációmentesen zajlott le. Aztán amikor a mellkasomra rakták és megölelhettem Noah-t, kicsit minden fájdalom megszűnt, és olyan boldogságot éreztem, mint soha korábban” - mesélte a fiatal anyuka.

Tamás hősiesen helyt állt a szülőszobán, végig Lilla mellett volt és fogta a kezét.

„Tamás velem együtt szenvedett, de nagy élményként élte meg ő is” – fogalmazott Lilla. „Bevallom, kezdetben féltem az egésztől, hogy mi lesz a szülőszobán, bírni fogom-e, de azt kell mondjam: imádtam” tette hozzá Tamás.

A boldog szülők és a kis Noah, három nap után haza is mehettek a kórházból. Minden idejüket a kicsivel töltik, kevés idejük marad a pihenésre.

„Szerencsére van tejem, tudom szoptatni. Három óránként eszik, utána, amikor pihen, akkor én is megpróbálok, de alig van időm aludni. Nem szokott hozzá a szervezetem, szerintem ehhez nem is lehet” – mondta nevetve Lilla. „De egyébként nyugodt baba, alig sír. Tamás pedig már most kiváló apuka, mindenben segít, az ő feladata például a fürdetés.”





Ezeket olvastad már?
Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás