Ezt nem meri elmondani Puskás Petinek az apukája





Puskás Tivadar már nyugdíjas is lehetne, azonban az élete a színpad és még mindig szeret játszani, de már azt is nagyon várja, hogy unokázhasson.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.13.
unoka

Puskás Tivadar még nem hagyott fel a színészettel, és nemrég a budapesti közönség is láthatta.

A népszerű színészt leginkább úgy emlegetik manapság, hogy ő a Puskás Peti édesapja. Büszke is rá, hogy ilyen ismert csemetéje van, igaz, ahogy mondja, a másik fia sem akármilyenre sikeredett. Pedig Tivadar másról (is) híres, a statisztikák szerint ugyanis az elmúlt évtizedekben ő szerepelt a legtöbb előadásban, közel tízezerben - írja a Bors.

Magam soha nem vezettem statisztikát, nem számoltam, hányszor léptem színpadra” - mondta Puskás Tivadar, akit a szakmában csak Pusinak hívnak. „Most, hogy szó esik róla, eszembe jut, volt olyan év, amikor több előadást játszottam, mint ahány nap volt az évben. De a játékot soha nem tekintettem tehernek, pedig meggyőződésem, hogy játszani csak nagyon komolyan lehet”.

Puskás Tivadar Fotó :Móricz Zsigmond Színház

A nyíregyházi közönség nehezen akarta elengedni a színművészt, amikor megtudták, hogy Tivadar már nem akar napi szinten darabokban szerepelni és inkább nyugdíjba vonul. És akkor még úgy gondolhatta, hogy jöhet a civil nyugdíjas élet, aztán ez máshogy alakult.

Soha nem felejtem azt az előadást, amikor elbúcsúztam a nyíregyházi közönségtől. Akkor azt gondoltam, hogy az volt az utolsó. Nos kijelenthetem, azóta már volt több utolsó utáni előadás, amire nagyon szívesen gondolok, hiszen kevés apának adatik meg, hogy fiával álljon egy színpadon és komédiázzon. Nekem megadatott a csoda, Péterrel a Napsugár fiúkban domborítok” - mesélte Puskás Peti apukája.

Puskás Tivadar már várja, hogy nagypapa lehessen, azonban ezt még fiának nem merte mondani és nem is szeretné sürgetni sem őket.

Szeretnék nagypapa lenni, de ezt még nem mertem Petiéknek elmondani. Nem sürgetem őket, Bogi és Peti tudja, mit csinál. De akkor is jó lenne már unokázni egy kicsit! - jegyezte meg Puskás Tivadar.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás