Majdnem Bond-lány lett Zalatnay Saroltából – emiatt tért vissza Magyarországra – Videó!





Zalatnay Sarolta élete egy kalandregénybe is beleillene, olyan sok minden történt vele. Cini 1967-ben szinte sokkolta a közönséget.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.16.
hírnév

Az 1967-es Táncdalfesztivál után a magyar férfiak ezrei bolondultak Zalatnay Saroltáért, sőt a Bee Gees egyik tagjától még eljegyzési gyűrűt is kapott – hangzik el a Tények Pluszban.

Zalatnay Saroltáért férfiak ezrei voltak oda – Fotó: Zih Zsolt/MTVA

A 74 éves énekesnő kalandos életet tudhat maga mögött, de egy dolgot mindig szem előtt tartott.

„Sosem bújtam ágyba olyannal, akitől valamit vártam” – szögezte le Cini.

Az énekesnő már több mint 50 éve a hazai zenei élet álló és fényes csillaga. Cini nem csak a hangjával, a külsejével is férfiak ezreit bolondította magába. Az első Táncdalfesztivál után 1967-ben szinte sokkolta a közönséget.

„Ezüst ruha, ezüst mini, ezüst csizma, minden, ami akkor polgárpukkasztó volt” – mesélte mosolyogva Sarolta.

Az énekesnő külföldön is híres lett – Fotó: Metropol/Máté Krisztián

A fesztivál győzteseként a nemzetközi karrierre is reményt kapott, de természetesen az első szerelmek egyikének teljesen más volt a terve. Komár László volt az első, aki feleségül kérte az énekesnőt.

„Kiderült, hogy ő azt szerette volna, hogy feleség legyek, nem azt, hogy énekesnő. Amikor ezt bevallotta nekem, akkor én is bevallottam neki, hogy nem menyasszony, hanem énekesnő akarok lenni, puff..., kaptam egy tockost” – emlékezett vissza az énekesnő.

Külföldön is híres lett

Az angol sajtóban Red Sarolta néven ismerték meg Cinit és hirtelen világsztárok között találta magát, akik egyből befogadták a fiatal énekesnőt. A pletykalapok még a Bee Gees egyik tagjával is „összehozták”.

„Nem volt igaz, hogy megkérte a kezem és szerelembe sem csapott át a kapcsolatunk, de jó barátok voltunk” – mesélte az énekesnő, aki elárulta, hogy szíve Frenreisz Károlyé volt, aki miatt hazahúzott a szíve.

Zalatnay Saroltából Bond-lány is lehetett volna, de hazahúzott a szíve

Majdnem Bond-lány lett

Zalatnay Saroltát egy hajszál választotta el attól, hogy a világhírű James Bond filmben megkapja a Bond-lány szerepét.

„Nem is merem elmondani, hogy milyen összeget ajánlottak, teljesen hanyatt estem tőle” – emlékezett vissza Cini, aki végül úgy döntött, hogy nem vállalja, inkább hazajön és feleségül megy az LGT egyik alapító tagjához, azonban ez máshogy alakult.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás