„Minden problémával egyedül kellett szembenéznem”: Völgyi Zsuzsi most már újra nyitott a szerelemre

A Romantic énekesnője hat év házasság után novemberben döntött úgy, hogy pontot tesz a kapcsolat végére. Most érzi úgy, hogy már kész továbblépni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.22.
újrakezdés

Amikor kimondta a boldogító igent Völgyi Zsuzsi, nem gondolta, hogy nem az a család várja mindennap odahaza, amire vágyott. Az énekesnő hat év házasság után novemberben döntött úgy, hogy pontot tesz a kapcsolat végére.

„Már a házasságom alatt is úgy éreztem, hogy egyedül nevelem a kislányomat. De nemcsak a nevelésben, hanem minden problémával egyedül kellett szembenéznem” – kezdte a Bors megkeresésére Zsuzsi, aki csak akkor jött rá, mennyire nehéz helyzetben van, amikor szembesült a ténnyel: valójában nincs is társa.

„Elvált házaspárként éltünk, pedig nem is voltunk azok. Így minek éljek házasságban?” – tette fel magának a kérdést Zsuzsi, akiben egyáltalán nem volt nagy törés. Csupán csak szépen csendben elmúlt a szerelem.

Reméli, hogy még rátalál a szerelem

A 41 éves énekesnő mára csodálatos formában van.

„Látom, hogy a férfiak észrevesznek, utánam fordulnak. Még talán leszek szerelmes, lesz tűz és szenvedély” – mesélte Zsuzsi, aki vágyik rá, hogy előbb-utóbb legyen mellette valaki, aki a nőiességét is erősíti, ha már az élete más területein ki tud teljesedni.

Zsuzsi már a házassága utolsó három évében és most is kettesben él a kislányával, a lassan ötesztendős Glóriával. A Romantic csodálatos hangú énekesnője szereti ezt az állapotot, de természetesen örül, ha a kislánya az apukájával lehet.

„Akkor találkoznak, amikor csak akarnak, bár Glória szeretné még többet látni az apukáját.”

Visszatér a Romantic

Zsuzsi a Romanticot örök szívügyének tartja, így nagyon örül, hogy az idén eljutottak oda, hogy új dalokkal örvendeztessék meg a közönséget, megtartva az eredeti felállást és a régi hangzást.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás