Itt a vége! Elválik férjétől a magyar énekesnő





Hat év együttlét után döntöttek a szakításról, a Romantic énekesnője, Völgyi Zsuzsi még idén le akarja zárni a házasságát.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.14.
szakítás

Elválik férjétől hat év házasság után Völgyi Zsuzsi – derül ki a Bors cikkéből.

Zsuzsi csodálatos formában van és ennek ki is élvezi minden előnyét – Fotó: TV2

„Már a házasságom alatt is úgy éreztem, hogy egyedül nevelem a kislányomat. De nem csak a nevelésben, hanem minden problémával egyedül kellett szembenéznem” – kezdte a lap megkeresésére Zsuzsi, aki csak akkor jött rá, mennyire nehéz helyzetben van, mikor szembesült a ténnyel: valójában nincs is társa. „Elvált házaspárként éltünk, pedig nem is voltunk azok. Így minek éljek házasságban?” – tette fel magának a kérdést az énekesnő, akiben egyáltalán nem tört össze, csupán csak elmúlt a szerelem.

Továbblépett

A 41 éves Zsuzsi kicsattanó formában van, élvezi az életet.

„Látom, hogy a férfiak észrevesznek, utánam fordulnak” – mesélte az énekesnő, aki vágyik rá, hogy előbb-utóbb legyen mellette valaki, aki a nőiességét is erősíti, azonban nem keresi görcsösen a szerelmet.

– mondta bizakodva Zsuzsi.

Kettesben él lányával

Zsuzsi már a házassága utolsó három évében és most is kettesben él a kislányával, a lassan 5 éves Glóriával. A Romantic énekesnője szereti ezt az állapotot, de természetesen örül, ha a kislánya az apukájával lehet.

„Akkor találkoznak, amikor csak akarnak, bár Glória szeretné még többet látni az apukáját. Nekem az a legfontosabb, hogy a gyermekem lelki békéje rendben legyen. Ennek érdekében törekszem a békés, baráti hangvételre” – mesélte az édesanya.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Zsuzsi Völgyi (@zsuzsi_volgyi) által megosztott bejegyzés

Völgyi Zsuzsi még az idén szeretne pontot tenni a válási procedúra végére, hogy teljesen tovább tudjon lépni, mert az érzésein már nem tud változtatni.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás