Megható fotók: elszökött romantikázni a magyar álompár





Újévi fogadalma volt a színészpárnak, hogy idén több időt töltenek kettesben - Dobogókőre mentek randevúzni, míg a gyerekek iskolában voltak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.19.
Szinetár Dóra

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán naptárja mindig elég sűrű: színházakban lépnek fel, forgatnak, koncertek és műsorvezetés is szerepel a teendőik között, miközben igyekeznek elég minőségi időt tölteni gyerekeikkel is.

2022-re azonban azt is megfogadták, hogy kettejük kapcsolatára is szakítanak időt, éppen ezért minden második héten megtartanak egy napot csak és kizárólag maguknak: míg a gyerekek óvodában vagy iskolában vannak, csak egymással foglalkoznak. Volt, hogy filmet néztek, máskor olvastak, most azonban egy romantikus kirándulásra indultak Dobogókőre.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Szinetár Dóra Official (@szinetardora) által megosztott bejegyzés

A színésznő Instagram-oldalán osztott meg fotókat a hangulatos randevúról, és másokat is arra buzdít, hogy tegyenek ilyen frissítő, romantikus sétákat párjukkal a szabadban.

A csípős, friss levegő, az erdő mindig változatos színei, a zarándokhely, a kiránduló utak, mind-mind egy másik létállapotba viszik az embert. Kettesben eltölteni itt egy délelőttöt igazán romantikus, és pihentető! Mozduljatok ki ti is!” - írja a sztár, aki a fotók tanúsága szerint remekül érezte magát férjével az erdei túraútvonalakon.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás