Kulcsár Edina: Végleg megtanultam elengedni a megfelelési kényszert!





Már nyoma sincs az elmúlt időszak megpróbáltatásainak Kulcsár Edinán. A modell a jelek szerint boldogabb, mint valaha, a kritikák pedig a legkevésbé sem érdeklik.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2022.02.11.
Kulcsár Edina

Szinte zongorázni lehet a különbséget Kulcsár Edina fél évvel ezelőtti és mostani megnyilvánulásain. Az egykori szépségkirálynőre láthatóan jó hatással volt, hogy pontot tett a házassága végére, új szerelme, a nála hét évvel fiatalabb G.w.M mellett pedig teljesen kivirult.

Elmúlt a megfelelési kényszere, kiegyensúlyozott lett

Bár korábban kényszeresen odafigyelt arra, hogy mindenki elfogadja és szeresse, most állítja, hogy az elmúlt, közel egy hónapban mindez megváltozott, átalakult benne.

„Azt hiszem, az elmúlt három hét pontosan erre volt jó számomra! Szerintem végleg megtanultam elengedni a megfelelési kényszert. Hogyan? Szerintem, ha megfelelő emberek vesznek körbe, ha igazán boldog vagy, akkor csak az lehet mérvadó számodra, hogy ők mit mondanak és gondolnak rólad” – fogalmazott az Instagram-oldalán tartott kérdezz-felelekben.

Sokkal jobb a kapcsolata a gyermekeivel

Úgy tűnik, igaz a mondás, miszerint, ha a mama boldog, a baba is az lesz. Edina úgy érzi, amióta új életet kezdett, a gyermekeivel, a három és fél éves Medoxszal és a másfél éves Ninával is jobb a kapcsolata.

„Sokkal-sokkal erősebb és kiegyensúlyozottabb!” – válaszolt arra a kérdésre, miszerint milyennek érzi a gyermekeivel való viszonyát.

Azt is elárulta, hogy a kicsik semmit nem érzékelnek a válásból, boldogok és kiegyensúlyozottak.

„Minden tőlünk telhetőt megteszünk és meg is fogunk, hogy ebből ne érezzenek túl sokat. Eddig minden bizonnyal sikerrel jártunk, és szerintem a nehezén már túl is vagyunk!”

Kilábalt a depresszióból

Mindez arra enged következtetni, hogy a híresség túl van élete nehéz egy évén. Állítása szerint ugyanis tavaly óta tartott nála a depressziós állapot, amit számos szomorú hangvételű bejegyzésével demonstrált. Mostanra azonban – a jelek szerint – kisütött a nap, Edina pedig boldogan élhet új párjával.

Mindenképpen megérte ez a kapcsolat

Állítja, akkor sem bánná, hogy meghozta a döntést, miszerint elválik, hogy ha a kapcsolata a fiatal rapperrel nem tartana sokáig.

„Ha csak ennyi boldogság jutott volna nekem, ez az öt hét, ami mögöttem van, akkor is megérte volna!” – fogalmazott.

Kulcsár Edina teljesen kivirult Fotó: Metropol/Sulyok László

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás