Fény derült Katalin hercegné titkára, ezt csinálja Vilmossal esténként

Mindenkinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra, igaz ez még a királyi család tagjaira is. Katalinék titkos programja akkor kezdődik, amikor már a gyerekek is alszanak.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.15.
kikapcsolódás

Katalin és Vilmos köztudottan gondoskodó szülők, szeretik kivenni a részüket a gyermeknevelés minden mozzanatából. A hercegné ráadásul a BBC gyerekcsatornáján mesefelolvasást is vállalt, így igazán mozgalmasan telnek mindennapjai. Na, de neki is kell egy kicsit lazítani! A jelek szerint nem is akárhogy ereszti ki a gőzt férjével.

Katalinnak és Vilmosnak is szüksége van egy kis kikapcsolódásra – Fotó: AFP

Egy bennfentes szerint Vilmos az este azon részét élvezi leginkább, amikor kettesben lehet gyönyörű nejével – írja a Mirror. Amikor már a gyerekek is alszanak, akkor a herceg kever egy gin-tonikot, amit eliszogathatnak, miközben átbeszélik a nap eseményeit. Követőik imádják bennük, hogy gondoskodnak egymásról – persze, mint minden családban, náluk is mindenki a maga módján teszi ezt. Lássuk be, amennyi kötelezettség és hivatalos megjelenés hárul rájuk, nem is csoda, hogy estére már felengednének kicsit.

Nemrég arról is írtunk, hogy Katalin hercegné egyetemistaként igazán bevállalós volt. Merész módon rázott le egy lányt Vilmosról, pedig akkoriban még ő is alig ismerte a herceget.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás