„Lacika szégyellje magát” – Cicciolina szörnyű fájdalma, nem tudja hol temették el a testvérét





Az Olaszországban élő Staller Ilona és testvére a család rendelkezése miatt nem lehettek ott testvérük, László temetésén.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.04.
gyász

Ahogy korábban lapunk is megírta Cicciolina, azaz Staller Ilona képtelen feldolgozni testvére László halálát, aki január elején agyvérzésben hunyt el. Az egykori modell azóta is nyugtatókon él, hogy elviselje a gyászt.

Ráadásul kiderült Ilona nem lehetett ott a temetésen sem, miután testvére gyereke kitiltotta őt és nővérét a szertartásról. Még azt sem tudják, hol helyezték örök nyugalomra szeretett fivérüket.

„Nagyon bánt, hogy azt sem tudom, mikor és hova temették Pityut, merthogy én mindig így hívtam őt, ez volt a beceneve” – nyilatkozta a Blikknek Cicciolina, majd hozzáfűzte:

„Semmit nem közöltek velünk, csak megmondták, hogy nem lehetünk ott a szertartáson. Azt sem tudom, hol nyugszik a testvérem. Ez felháborító!”

A Staller nővérek, Ilona és Valéria nem értik, hogy testvére fia, László miért döntött úgy, hogy nem hívja meg őket a gyászszertartásra.

„Pityu fia, Lacika, életében rá sem nézett az apjára, most pedig valamiért úgy döntött, ő intézi a temetést. Kikötötte, hogy mi nem lehetünk ott. Nem tudom, mi lesz így... Mégis, hogyan nyomozzam ki, melyik temetőbe kell menni? Lacika szégyellje magát, és csak annyit tudok erre mondani, hogy a karma majd visszaadja ezt a gonoszságot neki” – mondta Ilona felháborodva a tragédia után.

Csakhogy nem ez az egyetlen szörnyűség amivel a nővéreknek meg kell küzdeniük, ugyanis Valéria a férjét is elvesztette.

„Január elsején az öcsém, László halt meg, 4-én pedig a férjem. Sokkot kaptam, így indult az évem. Csak a bánat maradt utánuk. A férjem elvérzett, a belső szervei véreztek. Bevitte őt a mentő a kórházba, de 24 órán belül meghalt – mondta Valéria, aki azt is elárulta, hogy családjával már teljesen megromlott a kapcsolata.

Elmondásuk szerint Cicciolina és Valéria most már csak egymásra számíthatnak és próbálják tartani a lelket egymásban.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás