RETRO RÁDIÓ

Itt a vége! Tóth Dávid és Laura között nem tartott sokáig a szerelem

Laura őszintén elárulta, hogy miért csak két hónapig tartott a kapcsolata Dáviddal. Megdöbbentő részletek jönnek!Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.12.20.
szakítás

Péntek este végre kiderült, ki nyerte el Tóth Dávid szívét, és ezzel együtt A Nagy Ő műsorát. A döntés nem volt egyszerű, főleg miután Dávid Szlovéniába vitte a versenyben maradt Annabellát és Laurát, ahol felváltva romantikázott a két lánnyal. Végül Dávid választása Laurára esett, a nézők pedig most arra kíváncsiak, hogy együtt vannak-e még.

Két hónapig tartott a románc

Laura a Nők Lapja Cafénak mesélte el mi is történt velük valójában.

,,Két hónapig voltunk együtt, augusztus végéig alkottunk egy párt. Jól indult, intenzív volt, hatalmas érzelmekkel, folyamatos együttléttel. Azt hittem, tényleg ő lesz a Nagy Ő, ám ahogy teltek-múltak a hetek, éreztem, hogy vannak dolgok, amikben nagyon különbözünk. Ha valakibe nagyon szerelmes vagy, minden tökéletes, nem jönnek ki a hibák, ám egy idő után átfordulnak az érzelmek, és ekkor derül ki, hogy a hibák ellenére képesek vagytok-e együtt élni. Sokat kritizált, és részemről is voltak olyan dolgok, amik már nem annyira tetszettek benne. Egy idő után elbeszéltünk egymás mellett és arra lettem figyelmes, hogy egyre többet agyalok azon, hogy valami nem stimmel. Augusztus vége felé külön töltöttünk pár napot: Dávid elment edzőtáborba, én pedig a barátnőimmel a Balatonra. Amikor újra láttuk egymást, én a nyakába ugrottam, ő viszont mintha már nem ugyanaz az ember lett volna, teljesen közömbös volt. Másképp állt hozzám, ekkor éreztem, hogy valami megváltozott. Leültünk megbeszélni és a beszélgetés végére úgy döntöttünk, főleg miatta, hogy nem folytatjuk tovább” – emlékezett vissza Laura.

Szalai Laura Fotó: TV2

A fiatal lány ezek ellenére sem vetett volna véget a kapcsolatnak, de tiszteletben tartotta Dávid döntését.

,,Nagyon érzelmes és jó embernek tartom, nincs bennem rossz érzés, de úgy érzem, hogy még nem kész arra, hogy megállapodjon. Ezt neki is elmondtam. Túl sok inger éri, a figyelem középpontjában van, és egyelőre sütkérezik a rivaldafényben” – fogalmazott Laura.

Ezeket olvastad már?
Drámai percek a stúdióban: ez a páros nyerte meg a DWTS döntőjét

Drámai percek a stúdióban: ez a páros nyerte meg a DWTS döntőjét

Elolvadunk: Krausz Gábor élő adásban köszöntötte fel kislányát – Videó

Elolvadunk: Krausz Gábor élő adásban köszöntötte fel kislányát – Videó

Brutál szexi: Vasvári Vivien átlátszó fehérneműt húzott - Fotó

Brutál szexi: Vasvári Vivien átlátszó fehérneműt húzott - Fotó

Egy lány neve tűnt fel T. Danny cipőjén - Videó

Egy lány neve tűnt fel T. Danny cipőjén - Videó

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás