Gyászol az ismert tévés műsorvezető: élő adásban beszélt öt éves fia haláláról – Videó!





Egy ritka, rosszindulatú daganat végzett a kisfiúval. A műsorvezető a nézőkkel osztotta meg a fájdalmát, mert nem akarta, hogy a médiában elinduljanak a pletykák és a találgatások.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.08.
gyász

Nick Cannon, Mariah Carey volt férje, az ismert amerikai tévésztár és modell felesége, Alyssa Scott a Zen nevet adták a kisfiuknak. A 41 éves sztár a legszörnyűbb dolgot tapasztalta meg, ami egy szülővel megtörténhet. Ezt pedig, úgy érezte, saját műsorában kell megosztania a világgal, hogy megelőzze a bulvárlapok találgatásait és a bántó cikkeket - írja a People Magazine.

„A mai napot soha nem tudjuk kitörölni az emlékezetünkből, és nagyon nehéz mindezt elmondanom, mert még nem osztottam meg senkivel, még a stábbal sem” - mondta Cannon. - „Borzalmas hétvégém volt., elvesztettem a kisfiamat. Két hónapos volt a fiam, amikor észrevettük, hogy kicsit nagy a feje és nehézlégzése volt, ezért elvittük orvoshoz. Azt hittük, hogy csak egy rutinvizsgálatról van szó” - kezdte az őszinte vallomását a férfi, majd elmondta, hogy kiderült, a pár hónapos kisfiúnak tumor van az agyán. A betegség során a folyadék felhalmozódik az agy mélyén található üregekben. A felesleges folyadék megnöveli a kamrák méretét, és nyomást gyakorol az agyra, így alakul ki a vízfejűség.

Nick az utolsó hétvégéjükről is beszámolt:

Hétvégén megtettem mindent, hogy minőségi időt töltsek Zennel. Vasárnap felkeltünk, elvittük az óceánhoz Alyssával, majd vissza kellett repülnöm New Yorkba a bemutatóra, de a reptéren hívtak, hogy menjek vissza hozzá” - mondta el őszintén a műsorvezető, majd így zárta a gondolatait:

„Nem tudtam, hogyan fogom bírni lelkileg ezt a mai napot, mert legszívesebben most a családommal szeretném megélni a gyász pillanatait. Sokat gondolkodtam, mit tegyek ebben a helyzetben, de végül azt mondogattam magamban, elég erős vagyok ahhoz, hogy tegyem tovább a dolgomat. Azért vagyok itt, hogy megmutassam, én is sebezhető vagyok. Ez egy olyan különleges műsor, amit a fiamnak, Zennek szentelek” - mondta.
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

NICK CANNON (@nickcannon) által megosztott bejegyzés

 

 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás