RETRO RÁDIÓ

Gyűrűzik a vita: Laár András elképedt, hogy Galla Miklós elfogadná az egyébként neki ítélt Karinthy-gyűrűt





A Karinthy-gyűrűt korábban Galla Miklósnak ítélték oda, de miután egy szál alsógatyában pózolt közösségi oldalán, az MTVA kuratóriuma visszavonta a döntését. Laár András felajánlotta, legyen „vándorgyűrű” az elismerésből, de Galla csak magának akarta tudni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.10.
vita

Idén Laár András vehette át a szórakoztató műsorokban nyújtott kiemelkedő előadói tevékenységért járó elismerést, amit korábban Galla Miklós annyira a gyűrűsujján szeretett volna látni, hogy amikor visszavették tőle, magának Orbán Viktornak írt nyílt levelet, amire a miniszterelnök nagyon frappánsan reagált.

Laár András azonnal jelezte, hogy szívesen felajánlja neki a gyűrűt. „Kíváncsi vagyok, mit fog ehhez szólni!” - írta Laár, de a reakción még ő is meglepődött. A Laár pour L'art társulat egykori tagja ugyanis azonnal lecsapott a lehetőségre, és nem csak kölcsönbe, hanem végleg magáénak akarta tudni a gyűrűt.

„Boruljunk egymás nyakába, és szépen add ide a Karinthy-gyűrűmet!” - üzente közösségi oldalán keresztül Laárnak, aki a tőle megszokott módon humorral átszőtten, de megmondta a véleményét Gallának:

„Kedves Miki!

Bevallom, elképesztett válaszod érthetetlenül csökönyös végkifejlete. Levelednek a meztelenkedés tagadására vonatkozó részét pedig most ugorjuk át... Maradjunk az érdemek taglalásánál.

Ezt a díjat vélhetőleg azért kaptam, amit a L'art pour l'art Társulat keretein belül műveltem, mert minden vicces figurám a Társulat égisze alatt született, és jutott el oda, ahol most tart. És ugyanez elmondható a Te humor pályádról is. Ebben a díjazásban tehát eszmeileg benne foglaltatik a Társulat egésze.
Ebből következően úgy gondolom, hogy kibővíteném a Gyűrű hatókörét a Társulat többi tagjára is!
Elsősorban említeném Dolák-Saly Róbertet, aki a Boborján!!!
De emellett Naftalin Ernő és Leopold ”Filmvetítő„ Porondmester is.
Mire ment volna Besenyő Pista Bácsi, Boborján nélkül?
Tehát Robinak eszmeileg ugyanúgy járna ez a díj, mint minekünk.
Továbbmegyek: Szászi Móni! Ő találta ki, hogy a meglévő figurákból csináljuk meg a Besenyő Családot!!!
Amely végül is az igazi sikert hozta el a Társulat számára. Mire mentünk volna Te és én a Besenyő Család nélkül?
Aztán Pethő Zsolt, aki átvette Margit szerepét a távozásod után, és egy egészen más, de mégis ugyanolyan érvényes, ugyanolyan sikeres karaktert formált belőle. És a Társulat egykori és mostani férfitagjai közül egyedül Ő tud táncolni....ja és a koreográfus is Ő!!! Ha igazságosak akarunk lenni, márpedig én szeretnék, akkor Zsolt is méltó lenne a díjra.
Ezért az idáig csak kettőnkre kiterjesztett ”Vándor Karinthy Gyűrű„ programot kiterjeszteném Dolák-Saly Róbertre, Szászi Mónira, és Pethő Zsoltra is.
Ez úgy nézne ki, hogy január 1-én megkapnád tőlem a Gyűrűt, de február 1-én nem nekem adnád vissza, hanem a Robinak, aki tovább adná a Móninak március 1-én, aki áprilisban Zsolthoz továbbítaná. A Gyűrű (Drágaszág) így június elején kerülne vissza Hozzád, és akkor megint egy hónapig a Tiéd lehetne. Ebből kitűnik, hogy nem tartom jogosnak azt az igényedet, hogy kizárólag magadnak követeld a Gyűrűt.

A meztelenkedésről pedig, elsősorban a Te érdekedben kérem, ne nyissunk vitát, ne vigyük el ezt az eszmecserét abba a kedvezőtlen irányba.
Hiszen a fentebb leírtak, ettől a körülménytől függetlenül is megállják a helyüket.

Barátsággal:
Laár András” - írta a zenész-humorista a facebook oldalán.





Ezeket olvastad már?
Csonka András vallomása: szinte mindent Bodrogi Gyulának köszönhet

Csonka András vallomása: szinte mindent Bodrogi Gyulának köszönhet

Házasság első látásra: a vég kezdete

Házasság első látásra: a vég kezdete

Ezt sohasem fogja elfelejteni: ezért félti Harry herceget a királyi családtól Meghan Markle

Ezt sohasem fogja elfelejteni: ezért félti Harry herceget a királyi családtól Meghan Markle

Rá sem lehet ismerni! Így néz ki most a 93 éves Clint Eastwood

Rá sem lehet ismerni! Így néz ki most a 93 éves Clint Eastwood

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás