Orbán Viktor így poénkodott Galla Miklóssal





Galla Miklós egy nyílt levélben kérte meg Orbán Viktort, hogy segítsen neki visszaszerezni a neki ítélt Karinthy-gyűrűt, amire meg is érkezett a válasz a miniszterelnöktől.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.01.
frappáns válasz

Galla Miklós a Facebook-oldalán keresztül üzent Orbán Viktornak. A humorista nyílt levélben kérte a miniszterelnököt, hogy segítsen neki, mivel a közelmúltban az MTVA kuratóriuma visszavonta tőle a neki ítélt Karinthy-gyűrűt.

Az egész levél egészen pontosan így szól:

„NYÍLT LEVÉL ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK ÚR RÉSZÉRE” – kezdte a humorista. – „Tisztelt Miniszterelnök Úr! Itt Galla Miklós. A közelmúltban nagyon súlyos sérelem ért. Az MTVA kuratóriuma februárban nekem ítélte a Karinthy-gyűrűt, öt hónapig hitegettek, hogy megkapom, majd júniusban elfogadható indoklás nélkül visszavonták. Az okokkal kapcsolatban kiszivárgott információk szerint: A.: Csatlakoztam Karácsony Gergely 99 mozgalmához, B.: Nyilvánosan meztelenkedtem.”

„Egyikből sem igaz egy szó sem, semmi valóságalapjuk nincs, teljes fikció mindkettő. Rágalmak. Hogy ez mennyire így van, azt bizonyítja, hogy az MTVA kuratóriuma egyetlen nyilatkozatomra és a korábbi Nyílt levelemre sem reagált. Úgy vélem, ha bármiféle bizonyíték lenne a kezükben, már előálltak volna vele. De nincs, mert nem is lehet bizonyíték arra, ami nem történt meg. (Ha mégis előállnak valamiféle „bizonyítékkal”, az kizárólag hamisítvány lehet.) Tisztelt Miniszterelnök úr, egész életemben csak azzal foglalkoztam, hogy a Kedves Közönséget megnevettessem, illetve a dalaimmal szórakoztassam. Kérem, intézkedjen, hogy a negyven év munkájával kiérdemelt Karinthy-gyűrűmet megkapjam, visszatérhessek a Rádiókabaréba és a Petőfi rádió tűzze műsorára a világszínvonalú dalfelvételeimet. Köszönöm. Nem akarom elhinni, hogy nekem, aki soha életemben nem politizáltam, csak egy kormányváltás után rendeződhet a helyzetem. Köszönöm figyelmét. Üdvözlettel: Galla Miklós” – írta Galla Miklós a Facebook-oldalán.

A miniszterelnök már többször is megmutatta, hogy van humora, amit újfent bebizonyított a posztra adott reakciójával.

„Sajnos nem én vagyok a gyűrűk ura. De az angol humort bírom. Hajrá!” – írta Orbán Viktor viccesen a poszthoz.

Fotó: Facebook

 





Ezeket olvastad már?
„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás