Freddie az apaság örömeiről és nehézségeiről mesélt





Új videóklipet mutatott be A Dal 2016-os győztese, Fehérvári Gábor Alfréd, de az idei évi mégsem új dala, hanem a január 26-án született kislánya, Léna miatt a legemlékezetesebb számára. Az énekes elmesélte a Borsnak, hogyan telt családjukban az első egy év.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.23.
apai örömök

A karácsony a családról szól, és minden embernek a szerettei a legfontosabbak. Szüleink, barátaink nélkül ez az ünnep is olyan lenne, mint egy átlagos hétköznap reggel. Freddie számára ez az egész év a családról szólt. Az énekes a Borsnak kifejtette, hogyan várták a kis Léna Hangát.

Felborul a sorrend

A párom várandóssága alatt azt tapasztaltuk, hogy az idő teljesen le­lassul – kezdte a lapnak Freddie. – Az embernek lesz ideje megnézni egy filmet, egy sorozatot. Van időnk elmerülni a várakozásban és egymásban. Felkészülünk arra az időszakra, amikor már nem csak ketten leszünk. Bármennyire is rákészülünk mi, férfiak arra, hogy ott leszünk és segítünk a párunknak, rá kell jönnünk, hogy borzasztóan tehetetlenek vagyunk. Aztán megszületik a kis csoda és onnantól kezdve az első három hónap nagyon nehéz. Át kell szoktatnunk magunkat arra, hogy a gyermekünk nem a legfontosabb dolog, hanem talán az egyetlen fontos dolog az életünkben. Az előzetesen felállított sorrend pillanatok alatt felborul, és a kislány kerül előtérbe – tette hozzá az énekes, aki azt is elmesélte, mi hiányzik az „előző” életéből.

Nem hiányzik az éjszakázás

Hiányzik a szabadidőm. Nyilvánvalóan szinte minden időnket a gyerekünkre fordítjuk és így elveszik az az énidő, amire szükségünk van. Sajnos a család többi tagja nagyon messze él, és emiatt nem igen tudunk az ő segítségükre számítani. Bébiszitter sosem került szóba, mert nem tűnik számunkra természetesnek. Sosem voltam az a tipikus éjszakába járós ember, és mindig is többet ért számomra egy jó ebéd, amit a barátaimmal eltölthetek, mint egy korsó sör a nagyvárosi éjszakában. Így szerencsére ez nem hiányzik. Amire nagyon igyekszem figyelni, hogy a zenére mindig maradjon szabadidőm. Ez az egyik legfontosabb dolog az életemben. Igyekszem a maximumot nyújtani és megfelelni mindenkinek, aki úgy dönt, hogy végighallgat – mesélte az énekes.

Gyermekkori önmagával is találkozik Győrben

Sebtapasz címmel jelent meg Fehérvári Gábor Alfréd legújabb dala. A több mint egy év kihagyás után publikált új zenéhez egy különleges videóklipet is készített A Dal 2016 győztese és azóta műsorvezetője. Freddie szeretné, ha a Sebtapasz legalább akkora támasza lenne a közönségnek, mint amilyen gyógyírt neki jelentett a zene élete legnehezebb pillanataiban.





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás