Élesedik a helyzet a Farm VIP legújabb adásában!

A TV2 sikerműsorában ezúttal sem lesz hiány izgalmakból, vitákból és konfliktusokból. A Farm VIP a végéhez közeledik.Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.12.15.
Farm VIP feszültség

Egyre csak élesedik a helyzet a Farm VIP műsorában. A TV2 kalandrealityjében intrikákból, veszekedésekből, izgalmas pillanatokból továbbra sem lesz hiány, a Farmon maradottak már a győzelemért küzdenek.

Farm VIP: egyre fokozódik a helyzet – Fotó: TV2

Mostanra egyesültek a csapatok, összeköltöztek a parasztházba, ezzel elkezdődött a verseny egyéni szakasza. Egyre keményebb a küzdelem, ráadásul az ellentétek is egyre inkább kiéleződnek. Gyepes Gábor hétfői visszatérése már kiverte a biztosítékot néhány társánál, a házaspárral szembeni ellentétek a keddi adásban is csak tovább fokozódtak.

Póth Dia és Gyepes Gábr lesznek a csapat kirekesztettjei

A keddi termelést segítő játékon, ahol a többieknek meg kell tippelni, hogy a csapattagok kit írtak legtöbben egy-egy jelző kapcsán – Dia a legidegesítőbb és szerintük ő beszéli ki leggyakrabban a többieket és ő a legkétszínűbb. Gyepi is kiakad ezen, védi Diát. Bár szeretnék tisztázni a helyzetet, senki nem vállalja a véleményét, Gergő még faképnél is hagyja őket a közös megbeszélésen.

Fotó: TV2

Ebből utána egy újabb konfliktus bontakozik ki Gyepi és Gergő között is, mivel a szerdai adásban ketten külön feladatot kapnak, ahol békülés helyett ismét egy újabb vitába torkollik a szituáció. A kérdés már csak az, hogy ez a negatív hangulat hogyan befolyásolja majd a közelgő csütörtöki Farmgyűlést, illetve hogyan birkóznak meg a csapatok az új termelési feladattal: 40 db nyuszit kell felügyelnie és gondoznia a csapatnak!

Vajon hogyan boldogulnak majd a játékosok a nyuszikkal? – Fotó: TV2

A tét komoly, hiszen akár egy nyúl elvesztésével is jelentősen csökkenhet a gazdaság értéke, ami jelenleg 12 millió Ft, hiszen a keddi adásban Gergő bezsebelt belőle 1 millió Ft-ot a termelést segítő játék nyerteseként.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás