Rúzsa Magdi nagy dobásával felrobbantotta a netet - Videó!





Fight – ez a címe a januári magyar–szlovák közös rendezésű férfi kézilabda-Európa-bajnokság hivatalos dalának, amelyet Rúzsa Magdolna énekel.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.11.17.
dalpremier

A torna hivatalos „himnuszához” elkészült az egyedi hangulatú, több tucat statiszta, valamint profi táncos segítségével felvett videóklip is. Az Európa-bajnokság 2022. január 13-án kezdődik Budapesten, Szegeden, Debrecenben, Pozsonyban és Kassán.

Rúzsa Magdolna és Szakos Krisztián szerezte az Európa-bajnokság hivatalos dalát, amely november 17-től hallgatható és tekinthető meg az énekesnő és az EHF hivatalos csatornáján.

Forrás: EHF EURO 2022 Press

A dal írásánál folyamatosan előttünk lebegett a nagy mérkőzések hangulata, ezt az érzést próbáltuk becsempészni a nótába. Bízom benne, hogy olyan lett, amit rengetegen énekelhetnek majd együtt” – mondta a Fight című dalról Rúzsa Magdolna.

„A dal és a klip pontosan olyan lett, amilyet szerettünk volna: magával ragadó, érzelemdús és lelkesítő, amely ötvözi Magdi hangzásvilágát, stílusát a lelátón várhatóan uralkodó hangulattal” – fogalmazott Kovács Barbara, az EHB 2022 Kft. ügyvezető igazgatója.

A videóklipet a korábban több meghatározó hazai előadóval dolgozó Jimy J. Hollywood rendezte, aki hálás volt a felkérésért.

Rúzsa Magdin keresztül talált meg ez a feladat, amit nagyon megtisztelőnek találtam. Nem minden nap rendezhet Eb-himnuszhoz videóklipet az ember. A dalt nemzetközi színvonalúnak találom, benne van az a tűz, az a dinamika, ami méltó egy ilyen sporteseményhez”.

A klipben párhuzamosan fut egy táncos koreográfia, és egy kézilabda-rajongó kisfiú története

Előbbi a pályán folyó küzdelmet, harcot és az Európa-bajnokság részt vevő nemzeteit jeleníti meg a klip, utóbbi pedig a sportág iránti rajongást, a kézilabda szereplői iránt érzett csodálatot és büszkeséget érzékelteti.

Rúzsa Magdi energikus, szuggesztív jelenléte a sport összetartó és felemelő erejét mutatja a klipben, elvégre a sport az a közeg, ami a legtöbb érzelmet tudja a felszínre hozni a mindennapokban. Mi, magyarok mindig is sportrajongók voltunk: amikor az emberek szíve együtt dobban egy gól láttán, az semmivel sem összehasonlítható. A zene az, ami még ennyire képes érzelmileg felemelni. Nem véletlenül léteznek sporthimnuszok” – mondta a nemzetközi projektekben is dolgozó Jimmy J. Hollywood, aki reméli, hogy a klip után mindenki kedvet kap arra, hogy személyesen is átélje az Eb-arénák különleges hangulatát.

Érdekesség, hogy az októberi klipforgatás utolsó fázisában a szerencse is a résztvevők és alkotók mellé állt: az Európa-bajnokság központi helyszínéül szolgáló Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnok előtti területen kisebbfajta szélvihar kerekedett, a rendező legnagyobb örömére. Így nem volt szükség szélgépre sem, a lehető legautentikusabb környezetben rögzíthették az utolsó képkockákat: a feltámadó szél éppúgy lobogtatta a zászlókat, mint a klipben szereplő hivatalos Eb-kabalaszarvas, Tricky füleit.





Ezeket olvastad már?
Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás