Palik László hamarosan hatvan éves lesz, de esze ágában sincs lassítani

Két hónap múlva nagy esemény várható Palik életében: betölti a hatvanat! Igaz, ez nem látszik a hírességen, ennek pedig oka van: ahogy az közismert, évekkel ezelőtt belefogott valamibe, amit ő emberkísérletnek hív. A teszt pedig a jelek szerint sikerrel járt!Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.11.
nincs megállás

– Bő hat éve nem telt el úgy huszonnégy óra, akár a tengerentúlon voltam, akár hideg, akár meleg volt, hogy ne sportoltam volna. Azt mindennap lehet, mindig ki lehet szakítani annyi időt a napból, amikor az ember a sportot „letudja” – magyarázta a hot!-nak László, aki a szélsőségekig is elmegy, ha arról van szó, hogy tegyen az egészségéért.

– A Normafánál már 60 Celsius-foknyi különbségben is futottam: mentem plusz negyven és mínusz húsz fokban is. Szóval, nem érzem szükségességét, hogy befejezettnek nyilvánítsam, mert semmilyen negatív hatását nem tapasztaltam, viszont rengeteg pozitívumát érzem. Például nem romlik a vitális teljesítményem, pedig hatvanévesen már nagyon is kellene! Ennek a hat éve tartó kísérletnek köszönhetően semennyit nem csökkent az egységnyi idő alatt elvégzett edzésmunkám, ugyanolyan sebességgel futok, ugyanolyan terhelésnek tudom kitenni magam.

Hogy milyen projektekbe fog még bele Palik László, és hogy kerül a YouTube-ra, arról bővebben olvashatsz a ma megjelenő Hot! Magazinban.

(Fotó: Hot!)

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás