A Harry Potter sztárja többet szeretett volna romantikázni a filmekben





Ki ne emlékezne a Weasley-család legfiatalabb tagjára, aki fontos szerepet kapott mind a második részben, mind Harry magánéletében?



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.11.16.
Őszinte vallomás

Bonny Wright, aki Ginny Weasley szerepét formálta meg a világhírű filmsorozat részeiben, úgy gondolja, hogy több romantikus jelenet kellett volna a filmekben, a főszereplő Daniel Radcliffe és ő közötte.

A rajongók a filmekben csupán azt láthatták, hogy a fiatal lány felnéz bátyja legjobb barátjára, majd a kviddicspályán és Dumbledore seregének edzésein elkezdenek közel kerülni egymáshoz, majd rövid csók csattant a fiatalok között, és 19 évvel később már közösen nevelték 3 gyermeküket. A színésznő így értékelte a dolgokat egy nemrég megjelent US Magazine-interjú során:

Szerintem a könyvekhez képest rengeteg dolog kimaradt Harry és Ginny kapcsolatának épüléséből. Úgy gondolom, hogyha többet mutattak volna a filmek a kettőjük kapcsolatának árnyoldalairól és épüléséről, akkor könnyebben befogadták volna a nézők is. Látták volna a kémiát köztük és megértették volna, hogy miért is jött össze ez a két ember valójában” – árulta el a riporternek a színésznő. Bonny nem tud konkrét jelenetet mondani, amit hiányol a könyvekhez képest, azonban a kedvenc részletét megtudta nevezni.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

BONNIE WRIGHT (@thisisbwright) által megosztott bejegyzés

A lezárás volt a legjobb az egészben. Körbeért a történetem, a kilenc és háromnegyedik vágányon kezdődött régen, és ott is ért véget. A gyerekeinket játszó színészek olyan korúak voltak, mint mi, amikor elkezdtük, ez nagyon szürreális érzés volt, rengeteg év eltelt a kettő között. De így volt igazán szép a lezárás. Számomra igazán kielégítő volt” – árulta el a lapnak a színésznő.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás