RETRO RÁDIÓ

Cseh Laci és felesége a babaprojekten dolgoznak gőzerővel





Véget ért egy csodálatos sportkarrier, jöhet a családbővítés – mondta a többszörös világbajnok úszó. Cseh László és felesége nem tagadja, megnövekedett szabadidejükben sokat tesznek gyermekük megszületése érdekében. Eddig nem értek el sikert, de nem adják fel.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.11.
Gyermekáldás

Tizennégy éve találtak egymásra, de „csak” hatodik éve házasok. Cseh László és Diána hatalmas szerelemben, szeretetben élnek egymással, mindketten elismerték, a hosszan tartó kapcsolatuk fontos eleme a megértés, a kompromisszumok kötése, amiből Laci szerint eddig Dia kötött többet. Abban is egyetértenek, küzdeni kell egymásért és a kapcsolat, a házasság fennmaradásáért egyaránt. Évek óta harcolnak, hogy babájuk szülessen, de eddig eredménytelenül. Nem adják fel a reményt, sőt ha az kell, akár a lombikbébiprogramot is vállalják azért, hogy szülők lehessenek – írja a Bors.

Nem titok, már egyre többet szoktunk gondolni rá, hogy most már jöhet az utód vagy akár az utódok. Ha lesz vagy lesznek, akkor azt már eldöntöttük, hogy arra törekedünk majd, hogy a legtöbb időt a gyerekekkel tölthessük, illetve hogy velük tudjuk tölteni.

(Fotó. Bors)

Laci azt is elmondta, hogy rengeteget beszélgetnek Diával

a jövőről, például arról, milyen lesz a Cseh család tíz év múlva.

Amikor a két keresztfiunkkal vagyunk, mindig az jut az eszünkbe, jaj, milyen jó lesz, ha a sajátjaink futkároznak körülöttünk. Szóval – erősítette meg Diána – nagyon szeretnénk kisbabát, nagyon régóta vágyunk már rá. Azt is tudjuk, hogy türelmesnek kell lennünk, és kellett ez a változás is Laci életében

A YouTube-on futó Dupla randi című műsorban Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád faggatta a házaspárt. Ott egy felvetett kérdésre elmondták, ha úgy adódik, akkor a lombikbébiprogramban is bízhatnak.

Mivel mindketten nagyon akarjuk a gyereket, nem zárkóznánk el attól, hogy a doktorok segítségét kérjük, akár még a lombikbébiprogramot is vállalnánk – értett egyet ebben is a házaspár.

Laciék bíznak abban, hogy a sportoló visszavonulása után nagyobb esélyük lesz a családalapításra.

Laci visszavonult, megnőtt a szabadideje, több időt tölthet párjával, tehát minden adott, hogy bővülhessen a család – jelentette ki vagy inkább kérdezte Polgár Tünde Lacit és Diát.

Vagy csak annyi kell a sikerhez – vágott közbe a férj –, hogy otthon legyek!

Polgár Árpád szerint sokat számított az elmúlt időben, hogy a versenyzés állandó stresszt okozhatott Lacinak, így nem volt száz százalékig otthon a családban.

Kijelenthetem, most már ezer százalékig tudok foglalkozni a dologgal és foglalkozni is fogunk vele.

Már azt is csodának éljük meg, hogy vagyunk egymásnak. Vannak napok, amikor azon gondolkodunk, miért is nem jött össze eddig a gyerekünk. Mi boldogok vagyunk, a gyerek pedig ha jön, itt lesz, ha pedig nem, meglátjuk, mit hoz az élet.

– Most, hogy néhány hónap alatt felszedtem pár kilót, aputestem lett, lehet ezzel a gyereket is bevonzom a családba – nevetett Laci. – Egy biztos, nem görcsölünk. – De ha mégsem jön össze a baba, akkor sem történik baj, hiszen ott van az orvostudomány.

Ha ő nincs, akkor én sem jutok el idáig – hangzott el Laci szájából a vallomás, amihez Polgár Tünde csak annyit tett hozzá: Dia megszerezte azt az aranyérmet, ami neked, Laci, nem sikerült...





Ezeket olvastad már?
„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás