„Két angyal is van az életemben” – Berki Krisztián megható sorokat írt lányairól – Videó!

Berki Krisztián közösségi oldalára kitett videóját nagyon megindítóan és szívmelengetően kommentálta, amit a követői sem tudtak szó nélkül hagyni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.15.
szeretet

Az elmúlt hetek egyik vezető híre és egyben botránya is volt, amikor Berki Krisztián és párja, Berki Mazsi úgy döntöttek, hogy élőben közvetítik első gyermekük születését. A kislány azóta világra jött, és a kedélyek lenyugodtak, ahogy a Berki család is. Ezt sugallja mindenesetre az a néhány másodperces videó, amelyet Krisztián a közösségi oldalára tett ki. Ezen egyszerre láthatjuk a két lányát, a kis Emma Katerinát és Natasa Zselykét. Az utóbbi szemmel láthatóan már most nagyon szereti a kishúgát.

„Az angyalok égi tünemények, szemmel csak nagyon ritkán és nagyon szerencsés esetben látni őket. Ugyanakkor sokan úgy gondolják, az angyalok időnként testet öltenek, és pontosan úgy, mint te, emberi testben megszületnek. Nem azért teszik, mert nincs jobb dolguk, nagyon fontos isteni üzenetet, szeretetet, megértést, fényt közvetítenek a földön élőknek. Két angyal is van már az életemben” – írta a posztjához.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás