Sokkoló vallomás: Liu Shaolin Sándor exét bedrogozták és megerőszakolták





Először beszélt fájdalmas tragédiájáról Elise Christie, Liu Shaolin Sándor volt barátnője. 19 évesen szexdrogot csempésztek az italába, majd megerőszakolták.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.01.
drámai vallomás

A háromszoros világbajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó, Elise Christie önéletrajzi könyvében mesél a megdöbbentő esetről. A 31 éves skót sportoló leírja, hogy 11 évvel ezelőtt egy férfi egy nottinghami bárban az italába csempészett valamit, ezután a magatehetetlen nőt felvitte az otthonába, majd megerőszakolta.

Nem sok embernek beszéltem az esetről, még az édesanyám sem tudott róla mostanáig” – idézi a The Guardian a sportolót.

„Először szerepeltem a brit csapattal a vb-n, és a hazatérésünk után egy társammal beugrottunk egy italra egy nottinghami bárba. Alig kortyoltunk párat, amikor egy férfi odajött hozzám, és beszélgetni kezdtünk. Felajánlotta, hogy hoz nekem egy italt, majd azt mondta: „Próbáld ki ezt!”. Túl naiv voltam, és beleittam. Hamarosan egyre rosszabbul éreztem magam, ezért rendeltem egy taxit. A férfi azonban követett az utcára is. Próbáltam elfutni előle, de nem tudtam, többször elestem, majd betuszkolt a taxiba.”

Christie az autóban is próbált ellenállni, felkiáltott: „Itt kellene bekanyarodni”, hogy hazavigyék, de a férfi meggyőzte a sofőrt, hogy ittas, nem tudja, mit beszél.

„Felvitt a lakásába, és abban az állapotban egyszerűen nem tudtam vele harcolni. A karjaim remegtek, vergődtem, nem tudtam felkelni, ezért hagytam, hogy megtörténjen a dolog. Közben el is ájulhattam” – folytatta Christie.

A Guardian beszámolója szerint a nő azért nem gondolta akkoriban, hogy ez szexuális erőszak, mert nem verték össze, nem hagyták meghalni egy bokorban. Christie rengetegszer érezte, hogy szégyellnie kell magát, és az áldozathibáztatástól is félt.

Christie 2015 és 2018 között olimpiai bajnok gyorskorcsolyázónk, Liu Shaolin Sándor barátnője volt.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás