RETRO RÁDIÓ

Emily Ratajkowski őszinte vallomása, a munkatársa zaklatta őt - Videó!

Emily először a könyvében beszél arról, hogy Robin Thicke megfogdosta őt, amikor a Blurred Lines című dal videóklipét forgatták.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.10.03.
zaklatás

Emily Ratajkowski szerint Robin Thicke ittasan megragadta meztelen mellét, miközben közösen dolgoztak a férfi videóklipjén, a Blured Lineson. A 2013-as videó mindkettejüknek sokat segített abban, hogy a karrierjük még jobban szárnyaljon, sőt Robinnak részben emiatt jött össze, hogy az egyik valaha legjobban eladó szám legyen, összesen 14,8 millió eladással. Emily pedig a könyvében mesélte el, hogy nagyon élvezte a forgatást, egészen addig a pillanatig, ameddig az énekes megragadta a mellét.

Emily a klip egyike volt a három hiányos öltözetű modellnek, és most először beszélt részletesebben a forgatásról és az incidensről. A My Body című könyvében részletezte, hogy mi is történt azon a bizonyos napon.

„A semmiből úgy éreztem, hogy egy idegen kezével hátulról összekulcsolja melleimet. Ösztönösen eltávolodtam, és visszanéztem Robin Thickere. Elmosolyodott és olyan ostoba mosollyal nézett rám” – fogalmazott a gyönyörű anyuka, aki elismerte, hogy akkoriban nem akarta felfújni ezt az egészet.

„Nem reagáltam – nem igazán, nem úgy, ahogy kellene.”

A modell azt mondta, hogy érezte „a megaláztatás forróságát”, és kétségbeesetten igyekezett minimalizálni az eseményt. Emily bevallása szerint ezután teljesen befordult, amiből az rántotta ki, hogy egyszer csak neki célzott ordítást hallott.

„Jól vagy” – ordította felé a Diane Martel rendező.

„Előrenyomtam az államat, és vállat vontam, elkerülve a szemkontaktust, és éreztem a megaláztatást az egész testemben” – emlékezett vissza a történetre Emily.

Diane Martel is megszólalt az esetről

A videó rendezője is elmesélte az ő verzióját, ami egy az egyben alátámasztja a megfogdosott modell történetét. Diane elmondta, hogy Thicke állítólag ivott, és utólag óvatosan bocsánatot is kért.

„Emlékszem arra a pillanatra, amikor megragadta a melleit, mindkét kezében egyet” – mesélte.

„A háta mögött állt, mivel mindketten profilban voltak. Amikor megmarkolta a melleit, felkiáltottam a nagyon agresszív brooklyni hangomon: - Mégis mi a francot csinálsz?! Ennyi. A forgatásnak vége” – tette hozzá, majd kiemelte, hogy Robin, ha nem lett volna részeg, akkor biztosan nem csinált volna ilyet.

Ezeket olvastad már?
Cserpes Laura vallomása: Egészen váratlanul érkezett az életembe...

Cserpes Laura vallomása: Egészen váratlanul érkezett az életembe...

Ledöbbentette a rajongókat a világhírű sláger előadója: vége van – Videó!

Ledöbbentette a rajongókat a világhírű sláger előadója: vége van – Videó!

Meglopták Tóth Andit, ordítozva őrjöng az énekesnő

Meglopták Tóth Andit, ordítozva őrjöng az énekesnő

Gyűlölik a szomszédok Harry herceget és Meghant

Gyűlölik a szomszédok Harry herceget és Meghant

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás