RETRO RÁDIÓ

Bódi Csabinak megdöbbentő élményben volt része, teljesen kiakadt

Újra tele vannak a diszkók, Bódi Csabi és immáron fia is járják a klubokat, hogy az elmúlt másfél év után ismét szórakoztathassák a közönséget. Bár sok minden változott a vírus óta, úgy tűnik, valami nem. Csabit nemrég kokainnal kínálták az öltözőjében.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.10.15. 08:30
a drog rossz

Újra zakatol a szekér Bódi Csabinál azóta, hogy véget értek a vírus miatti korlátozások, így az énekes mindennapjaiba ismét visszaköltözött az éjszakai életmód. Sajnálattal látja a bulijukon, hogy mennyi fiatal nyúl a drogokhoz, hogy önfeledten bulizzon. Nemrég őt is megkínálták kokainnal.

Soha nem ittam, és máig nem is iszom alkoholt, illetve tudatmódosító szerekkel sem élek. Egyrészt ennek köszönhetem, hogy felépült az otthonunk, másrészt pedig nem vagyok a saját magam ellensége. Rengeteget vezetek, soha nem tenném kockára a saját életemet, és persze másokét sem – kezdte a Borsnak az énekes, akit rettenetesen dühít, amikor valaki ittasan vagy bedrogozva ül a kormány mögé.

„Az asztalon cigaretta és csík kokain”

Csabi a Borsnak elmondta, hogy az alkoholt utálja, a drogokat pedig egyenesen gyűlöli. Nem ítélkezik a használók felett, mivel mindenki úgy éli az életét, ahogy jónak látja, de pontosan tudja, hová vezet, ha valaki rendszeresen tudatmódosítókkal él. Sajnálatára az utóbbi időben is volt arra példa, hogy közelebbi kapcsolatba került a drogokkal, ugyanis az egyik fellépés alkalmával a helyszínre érkezve megdöbbentő látvány fogadta őt.

Beléptem az öltözőbe, és olyan látvány tárult a szemem elé, amilyet a filmekben lehet látni: az asztalon cigarettásdobozok és alkoholosüvegek sorakoztak, az egyik együttes tagja pedig épp kihúzott egy csík kokaint – mesélte az énekes, aki ezután másik öltözőt kért, mert nem volt hajlandó egy légtérben tartózkodni velük.

Hogy miért lett ennyire dühös, azt egy megrázó esettel magyarázta, ugyanis sajnos testközelből nézte végig, hogy a kemény drogok hogyan tesznek tönkre egy életet.

Sajnos a családban is volt rá példa, hogy valaki függővé vált. Ez egy nagyon érzékeny téma, ezért nem szeretnék részletekbe menően beszélni róla. Annyit elmondhatok, hogy több haláleset történt, két családtagomat is beszippantotta, teljesen tönkretette az életüket, és néhány évvel ezelőtt sajnos mindkettejüket elveszítettük – mondta szomorúan Csabi, aki számára nagyon fájdalmas visszaemlékezni a veszteségekre, így azt sem szerette volna elárulni, milyen harcot vívtak azért, hogy megmentsék a rokonaikat. Hogy ez ne ismétlődhessen meg, már idejekorán felkészítette a gyermekeit az ezzel járó veszélyekre.

Nem titkolózott a fiaival

Az énekesnek két fia van, fontosnak tartotta, hogy az ifjabbik Csabi és Romeo is tisztában legyen a drogfogyasztás veszélyeivel.

Leültünk velük, és nyíltan beszéltünk, elmondtuk nekik, hogy miért nem jó a drog. Mivel a távolabbi családban történt eseteket hoztuk fel, illetve a sztárvilágból is tudtunk olyan példákat felhozni, akik ígéretes élet előtt álltak, de a drog miatt tönkrement az életük – mondta a Borsnak családapa, aki mindent megtenne azért, hogy elvegye a gyermekei kedvét a kísérletezéstől.

A legnagyobb büntetés

Mivel nagyobbik fia a nyomdokaiba lépett, szeretné megvédeni a gyermekeit az efféle veszélyektől. Persze nem felügyelheti minden lépésüket, ezért meglepő ultimátumot adott nekik.

Megmondtam a fiaimnak, hogy amennyiben használni fogják ezeket a szereket, akkor ki lesznek tagadva a családból, és magukra vessenek. Mert aki egyszer hozzányúl a drogokhoz, az soha többé nem tudja majd letenni – mondta határozottan Csabi.

Ezeket olvastad már?
Őszinte vallomás: Király Linda mások traumáján szeretne segíteni, miután őt is bántalmazták

Őszinte vallomás: Király Linda mások traumáján szeretne segíteni, miután őt is bántalmazták

Megrendítő vallomást tett Geszti Károly első felesége

Megrendítő vallomást tett Geszti Károly első felesége

Csisztu Zsuzsa bevallotta, harcban állnak a gyilkos kórral

Csisztu Zsuzsa bevallotta, harcban állnak a gyilkos kórral

Radics Gigi szívmelengető babás fotója felrobbantotta az internetet

Radics Gigi szívmelengető babás fotója felrobbantotta az internetet

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás