RETRO RÁDIÓ

Kizárták a nyilvánosságot, titokban mondták ki az igent a magyar hírességek





Sokan királyi módon, kamerák kereszttüzében, boldogságukat világgá kürtölve kötik össze az életüket, míg mások inkább a csendesebb, meghitt ünneplést részesítik előnyben, és csak utólag vonják be a nyilvánosságot életük legboldogabb napjának pillanataiba.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2021.09.02.
sztáresküvő

Majka és Dundika

A rapper és az egykori playmate 2010-ben, az Ezek megőrültek! forgatása során ismerte meg közelebbről egymást. A szerelmük az évek során kiállta a próbát, két fiuk született: Marián idén lesz tízéves, Olivér ötéves, viszont sokáig vártak az esküvővel, amire végül augusztus utolsó hétvégéjén került sor. Egy szekszárdi borbirtokon keltek egybe, ahol háromnapos bulit tartottak a családtagjaik és a barátaik társaságában. Számos híresség is részt vett az eseményen, köztük Pápai Joci, Ördög Nóra, Curtis, Till Attila és Nika. A szakértők szerint az impozáns esküvő több millió forintba került.

Majka tanúja egy barátja, míg Dundika tanúja a testvére volt, a mézesheteket pedig a kedvenc városukba, Las Vegasba tervezik.

Fotó: Metropol

Rékasi Károly és Pikali Gerda

A budai várban kelt egybe a két színész, akik hivatalosan 2013 óta alkotnak egy párt. 2012-ben, egy színdarab próbái során lobbantak szerelemre egymás iránt, a kapcsolatuk pedig minden nehézséget kiállt: Rékasi súlyos motorbalesetét, az azt követő rehabilitációt, valamint munkahelyi nehézségeket. Rékasi Károly a házasságát is felbontotta a szerelemért, ami a jelek szerint megérte, mert a pár boldogabb, mint valaha. „Aztán ő lett a végzetem! Sosem gondoltam volna, hogy létezik ilyen szerelem, mint a miénk” – fogalmazott Pikali Gerda a Hot! Magazinnak.

Fotó: Bors

 

Rúzsa Magdolna

Rúzsa Magdi és kedvese, Vilmos, 2017 szeptemberében a Mátyás-templomban mondták ki a boldogító igent. Magdit testőrök védték fehér esernyőkkel a kíváncsi tekintetek elől. Az ifjú pár 150 vendéggel ünnepelt együtt, ez számukra az a szűk kör, akiket ezen a nagy napon maguk mellett akartak tudni.

Fotó: Bors

Liptai Claudia és Pataki Ádám

Liptai Claudia és Pataki Ádám szupertitkos esküvőjére 2018 nyarán került sor. Délelőtt még villám csapkodott abba a helyszínbe, ahol délután kimondták, hogy örökre összetartoznak. A műsorvezető a Csillagok háborúja zenéjére vonult be, a csokrot pedig Risztov Éva kapta el.

Fotó: Metropol

Tóth Gabi és Krausz Gábor

Tóth Gabi 2019 őszén fogadott örök hűséget Krausz Gábornak, ekkor már várandós volt első közös gyermekükkel. A ceremónián csak a szűk család volt jelen.

„Az arcomat fátyol takarta, amire ráírtuk: »szeretlek, Krausz«, mert mindig így szoktam neki mondani” – nyilatkozta később Gabi az egyik hetilapnak.

Fotó: Metropol

 





Ezeket olvastad már?
Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás