RETRO RÁDIÓ

Ennyire imádják Tóth Gabiékat, a Sztárban sztár leszek!-et nézték a legtöbben

Előző héten ismét a Sztárban Sztár leszek! végzett a műsortoplisták élén, sőt, újabb rekordot döntött. Ezzel zsinórban a negyedik héten lett a legnézettebb műsor minden korcsoportban.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.09.28. 10:55
A nap sikere

A Dancing with the Stars és a Séfek séfe is emelte a TV2 heti nézettségi átlagát. Szeptember eddig eltelt részére vetítve (szeptember 1–26., teljes nap), a TV2 a legnézettebb csatorna mindhárom kiemelt korcsoportban.

Ezúttal saját rekordját megdöntve, a vasárnap esti Sztárban Sztár leszek! 630 ezres átlag nézőszámot ért el a 18–59 évesek körében, amihez 28,7%-os közönségarány társul. Az előző négy héten a vasárnapi adások tendenciózus emelkedést mutattak (szeptember 5. – 20,4% SHR, szeptember 12. – 23,2% SHR, szeptember 19. – 26,8% SHR, szeptember 26. 28,7% SHR), egyúttal a Sztárban Sztár leszek! 2021 egyik legsikeresebb műsora lett az év eddig eltelt időszakát vizsgálva. Csupán néhány Eb-meccs áll a Sztárban Sztár leszek! előtt az éves műsortoplistán, akár a 18–59, akár a 18–49 vagy a teljes lakosságra vonatkozó adatokat böngésszük. Viszonyításként, a vasárnap esti Sztárban Sztár leszek! 1 millió 151 ezres átlag nézőszámot ért el a teljes lakosság körében, ami 4 ezerrel több, mint a június 19-i Magyarország–Franciaország Eb-mérkőzés.

A Dancing with the Stars a Sztárban Sztár leszek! után a hét második legnézettebb műsora lett

A TV2 másik hétvégi show-műsora, a Dancing with the Stars szintén sikeresen rajtolt. A második évad első része szeptember 25-én este került adásba, a 18–59 évesek körében 17,7%-os közönségarányt ért el és szintén mindhárom korcsoportban a legnézettebb műsor volt saját idősávjában. A teljes lakosság körében 753 ezres átlag nézőszámot ért el, amivel a Sztárban Sztár leszek! után a hét második legnézettebb műsora lett.

A hétköznap estékben is jelentős közönségarány-emelkedés mérhető a TV2-n, köszönhetően a Séfek séfe gasztrorealitynek. Heti átlagban ismét a TV2 lett a legnézettebb csatorna, sőt szeptember eddig eltelt részére vetítve is az első helyen áll mindhárom kiemelt korcsoportban.

A Séfek séfe hétköznap ragasztja a TV2 képernyője elé a nézőket

Továbbra is hatalmas siker a TV2 streamingszolgáltatása. A TV2 Play szeptember 26-án újabb rekordot döntött: a videómegtekintések száma 852 334 volt, ami az eddigi legmagasabb érték a TV2 Csoport történetében. Emellett az oldal megtekintések száma is megközelítette a kétmilliót, az egyedi felhasználók száma pedig meghaladta az 580.000-es számot. Az elmúlt három napban végig a TV2 Play hozta a legmagasabb RU és VV értékeket a versenytársaival szemben.

A TV2 Csoport műsorai is nagy népszerűségnek örvendnek a platformon a látogatók körében: kimagasló sikerrel fut online is a Sztárban Sztár leszek!, a Séfek séfe és a Mintaapák, míg a Dancing with the Stars platformja rekordot döntött már az első élő show-t követően, hiszen a műsor történetének eddigi legmagasabb videómegtekintését (536 624) hozta vasárnap. Szeptember 25-én debütáltak a Dancing with the Stars exkluzív, online kísérőműsorai is, melyeknek háziasszonya Gelencsér Tímea. A show-t felvezető Dancefloor, és az adás alatti Dirty Dancing Live élő közvetítését több mint 30 000 felhasználó nézte a TV2 Play oldalán, ahová már több, mint 250 ezren regisztráltak.

Ezeket olvastad már?
„De vadító vagy, Szandi!” – Rafinált bikini feszül az énekesnő testén

„De vadító vagy, Szandi!” – Rafinált bikini feszül az énekesnő testén

Tóth Andi nagyon bepöccent: durván kiosztotta az egyik rajongóját

Tóth Andi nagyon bepöccent: durván kiosztotta az egyik rajongóját

Ikertornyok: Marics Peti barátnője megszólalásig hasonlít a Kylie Jennerre

Ikertornyok: Marics Peti barátnője megszólalásig hasonlít a Kylie Jennerre

Mint egy álom: Curtis videón mutatta meg otthonát

Mint egy álom: Curtis videón mutatta meg otthonát

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás