„Nagyon megijedtem”, Rubint Réka elmondta, mit élt meg, míg Norbi életveszélyben volt - Videó





A fitneszgurut már csak egy vizsgálat választja el attól, hogy hazamehessen a kórházból. Feleségét ettől függetlenül nagyon megviselték a történtek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.01.
drámai vallomás

Néhány nappal ezelőtt lett rosszul Schobert Norbi, akiért mindenki egy emberként szorított. Mentőhelikopterrel szállították kórházba, szerencsére sikerült hamar stabilizálni az állapotát köszönhetően a gyors orvosi beavatkozásnak, de annyi kiderült, hogy a fitneszguru stroke-ot kapott.

Azóta már sokkal jobban van, és már szeretne minél hamarabb otthon lenni. Bár Réka erős maradt, de belül borzalmakat élt meg. Egyértelmű, hogy mennyire aggódott férje életéért annál is inkább, mert nemrég az édesanyját is elveszítette. A Mokka adásában elmondta, hogyan viseli a kórházat Norbi és saját érzéseiről is beszélt:

„Folyamatosan haza akar jönni, igazi férfibeteg. Jól érzi magát, és azt gondolja, ezzel minden rendben is van. Profi és szakszerű orvosi felügyelet alatt ezt azért óvatosan kezelik, mert stroke-ot kapott, amit, hála az égnek időben kezeltek” – mondta Réka a Mokkában.

„A baj nem jelentkezik be. A stroke bármilyen életkorban, bárkivel megtörténhet. Nincs életkorhoz kötve, persze vannak rizikófaktorok. Norbi nagyon odafigyel a táplálkozásra, az élete a sport, de a stresszel ő sem tud mit kezdeni. Nagyon megijedtem, teljesen váratlanul ért minket minden. Csütörtök reggel semmi előzménye nem volt a dolognak, elment futni a kutyával, de a telefonját otthon hagyta, ami miatt volt bennem egy rossz érzés. Féltem, nehogy megtámadják őt vagy a kutyát a vaddisznók, mert erdő mellett lakunk. Húsz éve élünk együtt, ennyi idő után megérzed, ha valakivel baj történik...” – árulta el.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás