Éjszakai telefonhívásokkal és beteges üzenetekkel zaklatják Agárdi Szilviát szakítása óta





Telefonon zaklatják és szexuális töltetű üzeneteket kap Agárdi Szilvi. A vak énekesnő nem bánja, ha érdeklődnek iránta a férfiak, de a hajnali telefonhívásoktól és a fehérneműjére irányuló kérdésektől a hideg rázza.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.11.
Hihetetlen

Agárdi Szilvi alig pár hete szakított focista párjával, máris rengetegen le­csapnának rá. Az éne­kes­nő ud­varlónak egyiket sem ne­vezné, viszont a Borsnak bevallotta, ijesztőnek tartja a beteges köz­eledéseket. A minap is összeugrott a gyomra, amikor a hajnali órákban egy idegen férfi felhívta, majd a bugyija felől érdeklődött.

Hihetetlen, ami tör­tént! Hajnalban csörgött a telefon és egy férfi szólt bele: „Na, szia, mi van rajtad, milyen bugyit viselsz?”. Azt hitte, velem beszél, de anyukám vette fel a telefont, mert ő van megadva kapcsolattartónak a közösségi oldalaimon. Bevallom, nagyon megijedtem, amikor anyu ott állt az ágyam mellett és el­mondta, mi történt. Nagyon sajnáltam, hogy nem tudtam megkímélni ettől, de szerencsére az első sokk után jót nevettünk. Őszintén szólva nagy szerencse, hogy apu aludt, mert ő biztosan durvábban reagált volna – kezdte Szilvi, aki nem csak telefonon, de az interneten is rengeteg üzenetet kap férfiaktól, azonban je­lenleg még nem áll készen egy új kapcsolatra.

Napi ötven-hatvan üzenetet kapok az Instagramon, ami számomra is meglepő. A szakítás után még nem könnyű belevetni magam az ismerkedésbe, hi­szen amikor Krisztiánt megismertem, még valamennyire láttam, de azóta teljesen megvakultam. Nehéz így! Sok fotót kapok, amit egyáltalán nem értek. Sokszor elgondolkozom azon, vajon mi zajlik le azoknak a férfiaknak a fejében, akik fényképeket küldözgetnek. Minek küld valaki nyolc fotót magáról, hiszen úgysem látom – mondta már hangosan nevetve az énekesnő, akinek szó szerint ki kell majd találnia, hogyan fog ismerkedni a jövőben. Eddig úgy tűnik, egy ideig, látó segítségére lesz szorulva.

A fotókat mostanáig anyukámnak mutattam meg, de – a telefonos eset óta – különösen borzong már tőlük, apukámnak senki nem felel meg, nem adna oda senkinek, így ő sem nagy segítség. Néha átmegyek a barátnőmhöz és ne­ki mutatom meg a jelentkezőket, vele legalább hasonló az ízlésünk. Bár speciális telefonom van, az írásos üzenetek helyett jobb lenne, ha hangüzeneteket küldenének. Egyébként is nehezen ve­szem rá ma­gam, hogy átböngésszem az üzeneteket, de tudom, hogy meg kell tennem. Meglehet, hogy a sok komolytalan, beteges levél között ott van az az egyetlen gyöngyszem, aki valóban értékes lenne számomra – fejezte be bizakodva Agárdi Szilvi.

Nem a vakság miatt szakított a párjával

Szilvi és Krisztián ugyan az elmúlt három hónapban is sokat találkoztak, végül nemrég mégis úgy döntöttek, lezárják a kapcsolatot. – Miután különköltöztünk, látogattuk egymást, programokat szerveztünk, de egy idő után kiütköztek a köztünk lévő különbségek. A karanténidőszakban ismerkedtünk meg, akkor költöztünk össze, így semmilyen külső tényező nem zavarta meg a kapcsolatunkat, mondhatni, a saját világunkban egy buborékban éltük a mindennapokat – mondta Szilvi a Borsnak, aki szerint a szakításhoz semmi köze nincs annak, hogy ő végleg megvakult, sokkal inkább az eltérő érdeklődési körük okozta a kapcsolatuk végét.

 





Ezeket olvastad már?
Wolf Kati újra bevezetné a hétfői adásszüneti napokat

Wolf Kati újra bevezetné a hétfői adásszüneti napokat

Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás