Bochkor őszintén vallott, durva dolgot tettek vele a szülei





A rádiós németországi gyerekkoráról mindenkinek az a kép volt a fejében, hogy biztos tökéletes volt, most azonban egy kevésbé jó emléket mesélt el.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.30.
Őszinte vallomás

Bochkor Gáborról mindig is tudni lehetett, hogy Németországban nevelkedett, ami miatt sokan irigyelték őt, azonban úgy tűnik, hogy a szigorú nevelésből neki is kijárt. Őszintén vallotta be, hogy a szülei bizonyos dolgokkal kapcsolatban nagyon is tekintélyparancsolóak tudtak lenni.

Szerda reggel a Retro Rádióban Gordon Ramsay sajátos nevelési módszeréről beszélgetett a műsorvezetőtársaival, amikor egy igencsak furcsa kérdést fogalmazott meg.

„Veletek sosem fordult elő, hogy valamit nagyon nem akartatok megenni és a szüleitek befogták az orrotokat és úgy tömték a szátokba?” – kérdezte meg Gábor a többieket, akik inkább megdöbbentek, mintsem felismerték volna az életükből a szituációt. Miután mindenki nemleges választ adott a kérdésre, a rádiós részletezte a történetet.

„Emlékszem, nagyon nem akartam megenni a marhahúslevesből a mócsingos húst. Ezért befogták az orromat és beletömték a számba” – mondta.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás