Sharon Stone összetört, arra kér mindenkit, imádkozzanak a keresztfiáért - Fotó





„Csodára van szükségünk” – írta közösségi oldalán a kisfiú fotója mellé, amit Sharon Osborne, Kate Hudson és több más világsztár is megosztott.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.29.
családi tragédia

A 11 éves kisfiú a kiságyában feküdt, amikor rosszul lett és az orvosok megállapították, hogy a szervei eddig ismeretlen okból nem képesek a normál működésre. Sharon Stone kétségbeesett, imára szólító kérését sok sztár megosztotta, hogy ezzel is segítsenek neki – írja a TMZ.com.

„Az unokaöcsém és egyben a keresztfiam szervezete totálisan összeomlott. Kérem, hogy imádkozzatok érte, igazi csodára van most szükségünk” – írta Instagram-oldalán.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Sharon Stone (@sharonstone) által megosztott bejegyzés

A kis River Stone a színésznő öccsének, Patricknak és feleségének, Tashának a kisfia, akinek a születését 11 hónappal ezelőtt nagy örömmel jelentette be.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Sharon Stone (@sharonstone) által megosztott bejegyzés

Sharon Stone a hírtől teljesen kétségbeesett, mert a családját érő tragédiák már így is nagyon megviselték őt. Tavaly Covid-fertőzésben halt meg szeretett nagymamája és keresztmamája is, sőt a húga és annak férje, Bruce is súlyosan megbetegedett, de sikerült életben maradniuk.

 

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás