Micsoda döntés! Erre változtatta a nevét Puskás Peti esküvője után





A szerelmespár az esküvő után büszkén jelentette be, hogy innentől ők a Puskás-Dallos páros, akik az egyenrangúság okán osztoznak egymás nevén.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.08.31.
Egyenrangúság

Puskás-Dallos Boglárka és Puskás-Dallos Péter egybekeltek, és már a nevükből látható, hogy nem egy átlagos esküvőről van szó. A gyönyörű, szinte már mesebeli fogadásról több képet is megosztottak a közösségi oldalaikon, ahol még azt is bejelentették, hogy a megszokottól eltérően Peti vette fel Bogi nevét.

– Egy család lettünk, Szerelmem, és most már maradunk örökké… Puskás-Dallos Boglárka és Puskás-Dallos Péter – írta a The Biebers frontembere, aki a Joynak adott interjújában részletesen elárulta a döntésének az okát is.

– Általában az szokott lenni, hogy a nő veszi fel a férfi nevét, de miért ne lehetne így fordítva is? Hiszen a két fél között egyenrangúság áll fenn, a tisztelet és az odaadás pedig nemcsak a férfinek jár, hanem fordítva is.

Fotó: Bors/MI

Nem egyedülálló döntés

Hollywoodban sem gyakori, de lehet találkozni hasonló esetekkel. Ilyen például Zoe Saldana, A galaxis őrzői és az Avatar sztárja, aki a párjával két évvel ezelőtt házasodott össze férjével, Marco Peregóval. Az ő esetük is hasonló Petiékéhez, csak itt a megszokottól eltérően a férfi volt az, aki felvette felesége vezetéknevét, és most Marco Perego Saldana néven szerepel hivatalos okmányaiban.

– Próbáltam lebeszélni róla. Mondtam neki, ha felveszed a nevemet, kiheréled magad a művészek közösségében, a latin férfiak közösségében, az egész világban. De Marco rám nézett és azt mondta, „Ah, Zoe, lesz*rom” – mesélte a nő az esetről egy korábbi interjújában.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás