Fájdalmas veszteség érte Meghan hercegnét, ehhez vezet az önzés?





Meghan Markle legjobb barátnője, Jessica Mulroney nem köszöntötte fel a hercegnét 40. születésnapja alkalmából. Szomorú részlet van a háttérben.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.25.

Jessica az az ember, aki még arról is posztol, hogy felbontott egy borítékot, így az a tény, hogy ő az egyetlen Meghan közeli barátai közül, aki nem kívánt neki nyilvánosan boldog születésnapot: több, mint furcsa– nyilatkozta az egyik, neve elhallgatását kérő bennfentes. A két barátnő közti szakadásnak azonban már több előjele is volt – írja a The Sun.

Jessica néhány nappal Meghan születésnapja előtt, augusztus 4 -én közzétett egy rejtélyes Instagram-bejegyzést, majd gyorsan törölte.

Évek óta beszélek a mentális betegségekről. ... Magányos lehetsz, ha a világ, a barátok távol vannak tőled, és meg sem kérdezik, hogy vagy. De szerencsére megtalálod azokat a dolgokat, amelyek valóban számítanak– írta, arra utalva, hogy Meghan az ITV műsorvezetőjének adott interjújában arról panaszkodott, hogy a királyi családban senki nem kérdezte meg, hogy hogy érzi magát.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás