Új fejlemény a Gáspár család ordibálós ügyében, Győzike a rendőrséget is be akarja vonni





Egyre tekervényesebbé válik Gáspár Győzőék incidense a közterület-felügyelettel.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.08.25.
botrány botrány hátán

Gáspár Győző és Bea asszony korábban felkereste a Ripostot, hiszen két hete megalázták őket egy étterem előtt. Akkor a házaspár elárulta, hogy még nem kaptak választ az Óbuda-Békásmegyer közterület-felügyelettől, de most végre lett eredménye a panaszuknak.

A Romantic frontembere elárulta, hogy tilosban parkolt egy fővárosi csárdánál, ami után a közterületesek megengedhetetlenül viselkedtek vele, megalázták őt. Ráadásul „le is cigányozták” és még 30 ezer forint büntetést is kapott ezek mellé.

A Gáspár család feje elküldte a portálnak a levelet, amit azután írtak, hogy a cég munkatársai nyomdafestéket nem tűrő módon üvöltöztek velük, miután Bea asszony néhány percen át szabálytalanul parkolt. Bea egyébként elismeri a szabálytalanságot, de a méltatlan bánásmódot kikéri magának – írta ekkor a Ripost.

Ez volt az a levél Fotó: Ripost

Végre kapott választ

Végül a benyújtott panaszlevélre válasz is érkezett, hiszen a vizsgálat már le is zajlott a kérdéses incidenssel kapcsolatban. Videófelvétel is készült, ami bár hangot nem rögzített, de a közterület-felügyelet vizsgálatot végző szakembere végignézte, majd meghallgatta a kollégái tapasztalatait – számol be az újabb fejleményről a Blikk.

„A járőrszolgálat tagjainak egybehangzó nyilatkozata szerint a közterület-felügyelő nem inzultálta Önöket, intézkedése alatt mindvégig tisztelettudó és higgadt, udvarias volt. A térfigyelő kamera felvételeiből megállapítom, hogy míg a kollégák végig az intézkedéssel foglalkoztak, Ön, Gáspár Győző, folyamatosan követte a felügyelőt és látványos gesztikulálások közepette magyarázott neki” – írja válaszul az igazgató, Horváth Antal. Az is kiderül a reakcióból, hogy bár Győzike szerint a közteresek kirángatták Bea asszonyt az autóból ez valójában nem is így történt, sőt Bea el sem hagyta az autót.

Az énekes mindennek az ellenkezőjét állítja

„Ebben az országban bármit meg lehet tenni! Mi van leírva ebben a levélben? Semmi, nem foglalkoznak velem! Kértem, hogy találkozzanak velem, ezt elutasították. Így nem engedem lezárni az ügyet, addig nem nyugszom, amíg nem szembesítenek az úriemberrel. Szereztem két tanút is, akik készek engem igazolni, mert megyek a rendőrségre és feljelentem őket” – mondta Győzike.

Az énekes egyébként a hibáját nem tagadja, de azért a 30 ezer forint büntetést azt sokallja.

Szeretné, ha a büntetést a közterület-felügyelettel együtt jótékony célra fordítanák. A hivatal viszont felhívja annak a tényére a figyelmet, hogy a showman a helyszíni bírságot az aláírásával elfogadta és tudomásul vette, így a jogorvoslatra nincs lehetősége.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás