Borzalmas baleset történt! Csúnyán megsérült Novák Zalán – Videó!





Elindult a TV2 új kalandrealityje a Totem, már az első adásában egy hatalmas szerencsétlenségnek lehettek tanúi a szereplők és a nézők is egyaránt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.23.
szerencsétlenség

Az új show tegnap este debütált a TV2-n, s ahogy azt sejteni lehetett, kemény kihívások elé néznek a résztvevők. Már az első adás vetítése során meghűlt a vér a tévénézők ereiben, amikor egy feladat megoldása során brutális baleset történt a Szarvasok vezetőjével.

A korábbi exatlonosnak, Novák Zalánnak egy leszakadt faág esett a fejére

A Szarvasok elindultak a kincs keresésére, viszont már az elején nagy nehézségekkel kellett szembenézniük, ugyanis egy sziklás, köves meredek úton kellett eljutni a célhoz. Az út során elég egy rossz lépés, ami akár végzetes sérüléshez is vezethet.

A csapat azonban a nehezített pálya ellenére is eljutott a jutalomig, de a neheze még csak ezután jött, mivel a kincset egy magas ág tetejére helyezték fel, amit le kellett szedni.

A csapat nemcsak a próbákkal, de a fejetlenség és az összeszokás hiányával is meg kell küzdjön. Az utóbbi meg is látszik még a csapaton, hiszen a kapkodás egy hatalmas balesethez vezetett. Egy lerántott óriási faág épp Novák Zalán fejére esett. A korábbi Exatlon-játékos ájulásközeli állapotba került. A többi játékos pedig dermedten nézte a történteket, volt olyan, aki még el is sírta magát.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás