Veréb Tamás és Mága Jennifer Nagyítóval figyeli Magyarországot

Veréb Tamás új szerepben tündököl, hiszen már nemcsak mint színész és énekes mutathatja meg tehetségét, hanem mint műsorvezető is. Tamás a TV2 Mokka című műsorában mesélt arról, hogy mekkora lehetőséget kapott a csatornától, ahol a Nagyító című magazinműsor férfi hostjaként egy új oldalával varázsolja el a nézőket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.30.
tehetség

Ez egy magazinműsor, amiben mindig valamilyen különleges témáról beszélgetünk. Ez nagyon jó, mert egy nagyon új dolog az életemben ” - mesélte az énekes.

„Nem gondolom, hogy ettől azonnal műsorvezetővé avanzsáltam” - magyarázta Tomi, hozzátéve, hogy bár nagyon tetszik neki ez az új világ, mégsem szeretné elengedni azt, ahogy őt korábban megismerhettük. „Ezentúl is a főprofil az inkább a színház és a dalszerzés, éneklés lesz, de lubickolok ebben az egészben.”

Új oldaláról mutatkozik be a jóképű színész Fotó Nemzeti Sport/Szabó Miklós

Nem is véletlen, hogy ennyire szereti, hiszen tökéletesen össze tudja egyeztetni a forgatásokat a mindennapjaiban előforduló programjaival.

Bejárjuk az országot közben. Olyan dolgokról beszélgetünk, amik távol állnak tőlem. És ezt imádom, hogy valóban azzal a naivitással tudok odaállni, amivel az átlag tv néző is. Valószínűleg ugyanazokat a kérdéseket tenné fel, mint én.”

Persze a műsorvezetéssel nem kell egyedül megbirkóznia, hiszen van egy társa is.

Mága Jenniferrel vezetjük közösen a Nagyítót. Általában 6-7 témánk van egy adásra, amit elosztunk egymás között, de mindig van legalább egy közös beszélgetésünk is. Mind a kettő felállás nagyon jól működik” - árulta el büszkén Tamás.

Passzolnak egymással Tomival Fotó: life.hu

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás