Vége a nagy titkolózásnak: íme Gyurta Dániel és Iszak Eszti hatalmas bejelentése – Fotó





A boldog mennyasszony közösségi oldalán jelentette be az örömhírt. A szerelmespár nem is lehetne boldogabb.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.07.
szerelem

 

Iszak Eszter az Instagram-oldalán jelentette be hónapokig tartó titkolózás után, hogy kedvese, Gyurta Dániel megkérte a kezét. A sportoló menyasszonya, a műsorvezető és modell vallomásából kiderült, hogy már hosszú hónapok óta titkolóztak. Ezért nem közölték előbb az örömhírt, mert szerették volna kettesben megélni, majd családtagjaikkal és barátaikkal, de most elérkezettnek látták a pillanatot, hogy beszámoljanak róla.

„Hosszú-hosszú hónapok óta van egy titkunk... a vőlegényemnek és nekem. (…) Igent mondtam annak a férfinak, aki a legnagyobb támaszom, a legjobb barátom, és akivel a jövőben egy családként szeretnék osztozni az élet minden örömében és feladatában” – írta bejegyzésében Iszak Eszter.

Iszak Eszter és Gyurta Dániel (Fotó: Bors)

A szőke szépség még humorosan azt is megjegyezte: „Így most már tudjátok, hogy miért jártam 8–10 gyűrűvel az ujjaimon minden tévé felvételre egy ideje!”

„2021-ben a korábbiaktól eltérően most egy másik, de annál nagyobb mérföldkőhöz ért az életem. Vőlegény lettem, és szerencsésnek mondhatom magam, hogy megtaláltam a másik felem” – írta büszkén bejegyzéséhez a boldog vőlegény. Gyurta Dániel Instagramján a poszt kevesebb mint 50 perc alatt több mint 3200 lájkot kapott, a kommentekben pedig áradnak a gratulációk is.

Érdekesség, hogy pont azután rántották le a leplet az eljegyzésükről, hogy a napokban megszületett Iszak Eszter korábbi párjának, Dobrády Ákosnak az első gyermeke.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás