Meglepő vallomás: erre vágyik Jennifer Aniston





A szépséges színésznő a szerelemben egészen régimódinak tartja magát, és még nem adta fel a reményt, hogy megtalálja az igazit.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.26.
sztárszerelem

Ezrek irigylik Jennifer Anistont: gyönyörű, tehetséges, sikeres. Azonban van, ami még a színésznőnek sem adatott meg: a fantasztikus partner, aki mellett leélheti egész életét. Pedig az 52 éves Aniston azt vallja, nagyon is nyitott a szerelemre - írja a People.

A színésznőt arról faggatták, hogy kipróbálta-e a modern társkereső alkalmazásokat, de Aniston nevetve tiltakozott. „Maradok a normál randizási módnál. Azt szeretem, ha valaki elhív valahová” - vallotta be a Jóbarátok Rachelje.

(Photo by FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP)

Azt is elárulta, hogy bár nem zárkózik el egy újabb házasság gondolatától, de ennél fontosabb számára, hogy megtalálja a fantasztikus partnert, akivel élvezheti az életet, jól szórakozhat, és nem szükséges magát jogi dokumentumokhoz kötni. Ezt a társat ugyan még nem sikerült megtalálnia, de nagyon reméli, hogy vár még rá egy nagy szerelem.

Aniston első férje Brad Pitt volt, akivel 2000 és 2005 között voltak házasok. A színésznő másodszor is férjhez ment, két év házasság után 2018-ban vált el Justin Theroux-tól, akivel több mint 7 évig éltek együtt. Aniston jelenleg a munkájára és a barátaira, valamint három kutyájára koncentrál.

„Nagyon nyugalmas, békés életszakaszban vagyok. Van egy munkám, amit imádok, olyan emberek vesznek körül, akik a világot jelentik nekem, és gyönyörű kutyáim vannak. Nagyon szerencsés embernek tartom magamat.”

Azt is hozzátette, hogy bár vannak nehéz pillanatai, ezek ellen meditációval és rendszeres önvizsgálattal küzd. A róla keringő pletykák azonban még mindig meglepik: mikor azt kérdezgetik tőle, hogy tényleg újra férjhez ment-e, vagy hogy babát vár, úgy érzi, képtelen lesz valaha megszokni az ismertséggel járó hátulütőket.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás