Elköltözött a járvány miatt Vincze Lilla, mutatjuk, hová!

Az énekesnő jelenleg nem lát más kiutat a járványhelyzetből, mint az oltás. A sztár már megkapta mind a két adag vakcinát.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.25.
oltás

A pandémiás időszak alatt is megőrizte a pozitív életszemléletét Vincze Lilla. Bár koncertek hiányában rengeteg ideje felszabadult az elmúlt bő egy évben, addig sem búslakodott, sőt hátat fordított a fővárosnak.

Vidékre ment

A sztár ideiglenesen leköltözött a Balatonhoz, és idejét azoknak a hobbiknak szentelte, amikre az elmúlt években nem volt ideje.

– Az elmúlt időszakban a járvány miatt igyekeztem minél kevesebb emberrel találkozni, a zenére koncentráltam és a tanulásra. Például a Balatonra is elhoztam a gitáromat, de nyelveket is elkezdtem tanulni, olvastam, filmeket néztem és olyan témáknak is tüzetesebben utánajártam, mint a csillagászat vagy az űrkutatás. A karantén alatt főként ez inspirált. Persze Morzsi kutyámról sem szabad elfeledkezni, vele egyetlen nap sem lehet unalmas, mindig mozgásban tart – árulta el Lilla, aki hamarosan visszatér a fővárosba.

Lilla kirobbanó formában várja a nyarat (Fotó: Metropol/Csányi Kriszta)

Mértékletességre int

Az EmeRTon-díjas énekesnő már nagyon várja, hogy minden visszatérhessen a régi kerékvágásba. A mértékletességet nagyon fontosnak tartja, illetve a koronavírus elleni védőoltást is.

Jelenleg nem látok más kiutat a járványhelyzetből, csak az oltást. Hiszek az orvosok szakértelmében, én is megkaptam már mindkét oltásomat, és lekopogom, nem tapasztaltam semmilyen mellékhatást. Bízom benne, hogy szép lassan minden visszatér a régi kerékvágásba, újra élvezhetjük a szabadságunkat és együtt énekelhetünk a koncerteken. Ehhez pedig fontos a mértékletesség, visszafogottság és a beoltottak számának növekedése – fogalmazott Lilla.

Próbákra jár

Lilla már nagyon várja, hogy együtt muzsikálhasson csapatával a közönség előtt is. Ha minden jól megy, erre már nem is kell sokat várnia, ugyanis már készül a júniusi fellépésekre.

– Abban biztos vagyok, hogy ez a nyár még más lesz, de bízom abban, hogy mértékletesen így is visszatérhet az élet. A júniust már nagyon várjuk a zenekarommal, hiszen a jelenlegi állás szerint újra színpadra állhatunk, de semmit sem szeretnék elkiabálni. Ahogy eddig is, mi készülünk és gyakorolunk, hiszen a zene volt a terápia számunkra az elmúlt egy évben is – tette hozzá az énekesnő.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás