Tóth Andi most a csupasz fenekével pukkaszt polgárt - Fotó!





Az énekesnő egy újabb fotóval hecceli követőit.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.01.
szexi

Tóth Andit láthattuk már ruhátlanul a fürdőkádban, vagy köldökig kivágott felsőben, most azonban formás fenekét mutatta meg Instagram-oldalán. A Sztárban Sztár korábbi versenyzője egy ideje inkább meghökkentő posztjaival, keményebb beszólásaival éri el, hogy róla szóljanak a hírek.

Alig egy hónappal ezelőtt alkoholos tartalmú posztja után különbözött össze Tóth Gabival. De beszólásaival is képes komolyan felhergelni a népet. Andi korábban büszkén feszített egy ékezethibás, feliratos pólóban is: „Nem az élét szar, hanem te vagy csicska!”

Volt már arra is példa, hogy egy kommentelőt osztott ki, nem éppen úrinőhöz méltó szavakkal. Egy ismeretlen követője az egyik fotója miatt kritizálta, de gyorsan megkapta a választ is a kérdésre. „Miért kell ilyen pofát vágni, mikor énekelsz?” – kérdezte az idegen. Andi nemes egyszerűséggel csak annyit válaszolt: „Anyádér.”

Ehhez képest, most szinte visszafogottnak is mondhatnák legújabb posztját....már ha nem az alábbi szöveggel osztotta volna meg: „Ám legyen. Akkor pukkasszunk polgárt„.

Tény, formás idomaival bátran pózolhat, hiszen abba tényleg nem lehet belekötni.

 

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás