Novák Hunor kiakadt Dér Heni babájáról posztolt fotó miatt, elmondta, miért veszélyes, amit csinál





Képtelen volt szó nélkül hagyni a gyerekorvos azt a képet, amin az énekesnő megmutatta, milyen karkötők vannak babája csuklóján.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.27.
szemmel verés

Nem mindennapi, ahogyan Dér Heni világra hozta kisfiát. Az énekesnő kalandos szüléséről a Metropol is beszámolt. Május 13-án a kismama rendőri kísérettel érkezett a kórházba, mert bár azonnal autóba pattantak, amikor megindultak a fájásai, a szokásos pesti közlekedési dugó keresztülhúzta a számításaikat: tehetetlenül vesztegeltek a reggeli forgalomban.

Isteni szerencséjük volt, hogy a szemben lévő sávban kiszúrtak egy rendőrautót, és az énekesnő párja, Bakos Gergő azonnal kapcsolt: letekerte az autó ablakát, és segítségért kiáltott. Ekkor a rendőrök szirénázva indultak meg a párral az egyik budapesti szülészet irányába, ahová mindössze hét perc alatt szerencsésen meg is érkeztek.

Azóta Dér Heni már több képet is megosztott Bendegúzról. A legutóbbi kép miatt azonban Novák Hunor rosszallását fejezte ki, mert a gyerekorvos szerint veszélyes, hogy a kicsi kezére karkötőt tettek.

Novák Hunor kiakadt Dér Heni babájáról posztolt fotó miatt (Fotó: YouTube)

A gyermekorvos a Facebook-oldalára írta ki a véleményét.

Az énekes, Dér Heni megosztotta a képet gyerekéről. Mire jó ez az internet, szerencsére a kommentekből is mindig tanulhat az ember!

Orvosként én semmilyen karkötőt, nyakláncot nem raknék egy babára, de nem azért, mert jobb kézre rakva jól szemmel verhetik majd a gyerekünket, hanem mert balesetveszélyes. Tudom, hogy jól csomózott, ultrabiztonságosként hirdetik ezeket, de valahogy mégis sokaknál szétjön, leesik, szétrágja, szétpattan... Higgyék el, még egy kis kockázatot sem ér meg ez!” – hangsúlyozza a szakember, aki egy másik posztjában néhány szülő őrült ötletei miatt fakadt ki.
„Egyes fórumokban azt javasolja egymásnak néhány édesanya: bár szemmel verés ellen véd a piros karkötő, de ha már szemmel verték a gyermeket (???), akkor pisis pelenkával belülről kifelé töröljék ki a baba szemét. Ez az ellenszer...
Én viszont azt javaslom minden ilyen édesanyának, hogy inkább a saját szemüket törölgessék, a szerencsétlen babákat pedig hagyják békén!” – írta bejegyzésében Novák Hunor.

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás