Evelin nemcsak tervéről, de a legrosszabb konyhai élményéről is vallott.
Leginkább tortákat szeret sütni Gáspár Evelin, akiről néhány hónapja kiderült, hogy hamarosan, édesanyjával közösen cukrászdát fognak nyitni Budapesten. A családi vállalkozás pontos részleteit még nem árulták el, de Evelin az otthoni sütési kalandjairól megosztott egy titkot.
„Az egyik legrosszabb élményem a konyhában, amikor édesanyám 200 ezer forintos konyhai robotgépét tönkretettem” – idézi fel a történteket Gáspár Evelin.
„Egyszerűen rosszul raktam bele a lapátot, felkapcsoltam maximális fokozatra, és ahogy elindult a keverés, a lapát rögtön kitört belőle. Nemcsak a konyhát takaríthattam utána, hanem egy új gépet is vehettem anyunak” – meséli a cukrásznak tanuló Evelin, aki az Ízvarázsló műsorban a főzési képességeit is megmutatta.
„Bár a sütés sokkal közelebb áll hozzám, azért a tortillával és a különböző mártogatósokkal is elboldogultam, és nagyon elégedett voltam a végeredménnyel. Korábban nem dolgoztam ilyen szénhidrátcsökkentett termékekkel, de a tortilla lisztje nagyon gyorsan összeállt, a dagasztógépben is jól működött, szépen levált az edény faláról, pedig igazából csak vizet és egy kis repceolajat adtunk hozzá” – árult el némi konyhai kulisszatitkot Evelin.
Nemcsak a klasszikus, hanem a roma sütemények is közel állnak hozzá, éppen ezért tervezik azt anyukájával, hogy a hamarosan nyíló cukrászdájuk kínálatában minden sütemény megtalálható lesz. A készülő üzletről Evelin elárulta, hogy ez az ő nagy álma, ezért is ült vissza újra az iskolapadba, hogy letegye a cukrászvizsgát.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre