Végleg elgurult a pöttyös Alekosznál: A nők gyávaságát, fantáziátlanságát sajnos ki kell mondani





A görög származású sztár a közösségi oldalán fakadt ki a nőkre, illetve azt is megindokolta, hogy miért nem talál rá az igazi.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.31.
kiábrándulás

A valóságshow-hősnek mostanában nincs nagy szerencséje a nők terén. Bár korábban tapadtak rá a nők és legutóbb még egy szőke barátnője is volt, azonban ezekből mára már nem maradt semmi.

Az egykori valóságshow-hős lelkében most a csalódottság az úr! - számol be róla Ripost.

„Megértettem, hogy miért nem akarnak a nők. Gróf vagyok! Tele arisztokratikus vonásokkal, egyedi, kifinomult stílussal, finom eleganciával. Kommunikációban is egy egészen más kulturális holdudvarhoz tartozom, finom ember vagyok. Gondolkodásmódom érdekes, misztikus. Kedvelem a finom dolgokat, a finom holmikat. Zenei vonalon sem tamtamdobot hallgatok. Whisky-vel és szivarral, bakeliten Gerendás Pétert forgatok” kezdte az önmagát igencsak jó színben feltüntető Alekosz, aki rátért otthona ékességeire és a kulináris élvezetekre is, amit biztosítani tudna egy hölgynek.

„Lakásom hangulata klasszikus, előkelő kastélyszálló hangulatát kölcsönzi a nemlétező hölgyvendégnek, akit vodkanarancs helyett rangos rummal kínálok. Gasztronómiában előtérbe helyezem a vadételeket, amelyeket magam készítek el. A vargányagomba sohasem maradhat el. Grill és bogrács. Kertészként saját magam gondozom a birtokomat. A növényeket, fákat, bokrokat én telepítem. A füvet hetente levágom. Az ezüsthárs alatt pálinkázom” – festette le Alekosz a versbe illő képet.

Levonva tehát a szomorú konzekvenciát, sajnos, itt már hölgytársaság, nem lesz. Ezt a dolgot sajnos megváltoztatni, nem lehet. Örökre így marad” - írta elszontyolodottan a görög származású érdekes gondolatmenetéről ismert sztár.

A Ripost a női csalódásokkal kapcsolatban megkereste Alekoszt, aki szerint a nők gyávák és a randi levél elfogadása helyett kiteszik azt az internetre.

„A nők gyávaságát, fantáziátlanságát sajnos ki kell mondani. Butaságukat jól példázza, hogy amikor randevúra hívom őket, és rájuk írok, ahelyett, hogy a levélre válaszolnának, kifotózzák azt, és felteszik az internetre. Ilyenkor nem tudom eldönteni, bepereljem, vagy randira hívjam-e. Ha ennyire rajong értem, hogy a neki írt levelemmel dicsekszik, miért nem találkozik velem? Azt hiszem, mindenki vesztes, aki nem ismer” - közölte valóságshow hős.

Alekosz a csajozás egy egészen új formájával rukkolt elő nemrégiben, ugyanis úgy döntött, hogy taxisnak áll és így próbálja majd becserkészni a lányokat.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás