Sírba vitte a titkát Fülöp: bárénekesnő lett volna a felesége II. Erzsébet helyett

Az ausztrál Sandra Jacques egész életében a férfiért epekedett.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.18.
A nap botránya

Megdöbbentő levél jutott a Dialy Mail birtokába a minap. A sorokat egy néhai bárénekesnő fia küldte el az angol lapnak. A forró üzenetek szerint Sandra Jacques-nak 1947-ben rövid, de viharos románca volt a múlt pénteken elhunyt Fülöp herceggel. A dátum fontos, ugyanis pont ebben az évben vette feleségül II. Erzsébetet is a herceg. A 2004-ben elhunyt Sandra Sydney városának egyik csillaga volt, számos bárban és kabaréban lépett fel. A díva rengeteg időt töltött együtt a későbbi herceggel, akit a katonai kötelezettségei miatt vezényeltek Ausztráliába.

(Fotó: Getty Images)

Szerette maga keverni az italait és igazán ördögire sikeredtek. Rum, gin, vodka – mindig ezeket vegyítette. Nagyon jó táncos volt, de sose vette komolyan. Nem szerette a keringőt és sose rázta a csípőjét. Igazi buli volt vele lenni – mesélte Sandra, aki saját állítása szerint beleszeretett a hercegbe. A románcról azonban nem beszélhetett élete során, ugyanis a királyi udvar titoktartási szerződést íratott vele alá.

Fülöpöt a szolgálat után visszahívták Angliába, ahol 1947. november 20-án összeházasodott a most 94 éves II. Erzsébettel.

(Fotó: Getty Images)

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás