Ez a tragédia alapjaiban változtatta meg Istenes László gondolkodását





Személyes tragédia miatt döntött úgy a Mokka műsorvezetője, hogy beoltatja magát.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.04.29.
koronavírus vakcina

Túl van az első oltásán Istenes László. A TV2 Mokkájának műsorvezetője nagyon fontosnak tartotta, hogy az oltakozással ő is hozzájáruljon a koronavírus elleni sikeres védekezéshez.

Tragédia érte

A Mokka műsorvezetőjét egy személyes tragédia is arra sarkallta, hogy minden fórumon arra biztassa az embereket, hogy oltakozzanak.

– Barátaim, közeli és távoli ismerőseim estek ágynak a vírus miatt, és sajnos egy edzőkollégánk, akivel sokat dolgoztunk együtt, elhunyt. Olyan egészséges emberekről beszélek, akik sportemberként élik, élték az életüket, életvidámak, energikusak voltak, gyermekeket neveltek vagy nevelnek. Közülük néhányra már csak emlékezhetünk, és sajnos az egyikük az én közeli ismerősöm volt. Ez a tragédia alapvetően változtatta meg a gondolkodásomat. Azt hiszem, a járvány súlyát akkor kezdi el az ember igazán érezni, amikor valaki olyan szenved a környezetében, aki fontos számára, akit szeret.

Istenes László oltakozásra buzdít (fotó: TV2)

Következő vakcina

Istenes a második hullám alatt döbbent rá, hogy ez most valami nagyon más és nem árt komolyan venni.

– A vírus mindannyiunkat térdre kényszerített, és rengeteg ember szemléletén, világlátásán változtatott, így az enyémen is. Eljött az a pont, amikor be kellett látnom: nincs más megoldás, csak az oltás! Felismertem, elfogadtam, regisztráltam és már meg is kaptam az elsőt, a másodikra várok éppen, de napokon belül azt is kapom.

Fiát is oltatná

A sztárnak négy gyermeke van: Bence és Boglárka már felnőttek, saját családot alapítottak, a húszéves Franciska és a tizenöt éves Benedek azonban még vele és a feleségével élnek.

Ha a magyar orvos szakemberek azt mondják, hogy az oltás gyermekeknek is beadható, akkor minden további nélkül beoltatjuk majd a kisebbik fiamat, és a kisebbik lányomat is erre biztatjuk majd!

 

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás