Nehéz helyzetbe került az Exatlon versenyzője, a kamerák előtt omlott össze

Somhegyi Krisztián nem bírta tovább és úgy döntött, inkább kiviharzik a pályáról. Nem volt megelégedve csapattársai teljesítményével, elege lett a kudarcokból és ennek elég keményen hangot is adott.

Megosztás
Szerző: Metropol
2021.04.07. 22:00
Exatlon Hungary

Nehéz helyzetbe került kedd este az Exatlonban a Bajnokok egyik kiváló versenyzője, Somhegyi Krisztián. A versenyző a párbaj után teljesen kiakadt, el is viharzott.

Somhegyi Krisztián bevallotta, hogy megbánta, amiért Móricz Dánielt küldte a párbajra, aki végül ki is esett. Igyekezett a statisztikát nézni, de azzal nem számolt, hogy csapattársának nem fog feküdni a pálya.

„Mindig igyekszem fair és objektív döntést hozni, ebben mindig döntő a statisztika, hiszen a számok nem hazudnak, de nyilván vannak egyéb tényezők, amik befolyásolhatják a döntésemet. A pályát és az ügyességit nem ismerjük előre, így azzal a ténnyel nem tudtam számolni, hogy Daninak nem fekszik majd. Nem a legjobb döntést hoztam meg a csapat számára sem, de ezekkel a döntésekkel együtt kell élnünk. Remélem, hogy sokáig nem kell megélnünk hasonlót” – mondta a versenyző a Ripostnak.

Somhegyi Krisztián szerint ebben a szériában nagyon sok balszerencse éri a Bajnokok csapatát (Fotó: Tv2)

A párbaj után ki is fakadt, elmondta a csapattársainak, hogy elege van a sorozatos kudarcokból és a kifogások nem jelentenek megoldást.

„Egy nagyon hosszú balszerencsés sorozaton vagyunk túl, és nem tudtam már magamban tartani a gondolataimat és elfogadni a kifogásokat. Úgy éreztem, hogy becsaptuk saját magunkat, hogy megnyugodjunk. Ezt egy ponton túl azonban nem lehet csinálni, és én Dani kiesése után jutottam el oda, hogy kimondom, amit gondolok, mert csak így, ilyen stílusban lehet helyrerántani a csapatot. Ha valaki ezt nem érti meg, akkor le fog maradni és ki fog esni”.

Ezeket olvastad már?
Megidézte Dianát, így tündökölt Katalin hercegné

Megidézte Dianát, így tündökölt Katalin hercegné

Szombathy Gyula: Újra meg kellett tanulnom beszélni

Szombathy Gyula: Újra meg kellett tanulnom beszélni

Hoppá: Polgár Tünde ismét Gáspáréknak üzent?

Hoppá: Polgár Tünde ismét Gáspáréknak üzent?

Feladta magát a tinédzser, aki leszúrta a híres rappert

Feladta magát a tinédzser, aki leszúrta a híres rappert

Hírlevél feliratkozás

Top hírek

Ezek is érdekelhetik