RETRO RÁDIÓ

Norbi: Hősként küzdött a fiam a mama életéért





A mentők kiérkezéséig apukája mellett a tizenhat éves Norbika próbálta újraéleszteni imádott nagymamáját, aki a fitneszguru szerint valószínűleg szívinfarktust kapott. Az Update-család teljesen összeomlott, Réka vigasztalhatatlan...



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.22.
Shobert Norbi gyász

Szörnyű tragédia árnyékolta be Rubint Rékáék családi hétvégéjét: a fitneszlady imádott édesanyja váratlanul rosszul lett, és hiába minden segítség, a lánya, veje és unokái karjai között örökre eltávozott.

Norbi, a találgatásokat megelőzendő, szombaton kora este, közösségi oldalán szívszorító posztban tette közzé, hogy szeretett anyósa elhunyt. Hogy tragédia történt, azt már néhány órával korábban is sejteni lehetett abból, hogy Réka feketére változtatta a profilképét a közösségi oldalain. A Schobert család minden tagját megtörte a gyász, és felzaklatták a mama halálának drámai körülményei, ugyanis ők maguk kezdték meg az újraélesztést, de minden igyekezetük ellenére sikertelenül. A fitneszguru könnyeit nyelve nyilatkozott a Borsnak.

– Az anyósom heti háromszor nálunk volt, főzőcskéztünk, jókat beszélgettünk, ez a nap is egy ilyen boldog családi napnak indult… Büszkén végignézte Réka online főzését, az óráját, és épp kifelé kísértük, amikor a garázs előtt összeesett – csuklott el a családfő hangja, aki nagyobbik fiával együtt hihetetlen lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot. Norbika ugyanis azonnal tárcsázta a mentőket, miközben a tízéves Zalánkát a házba tessékelték, nehogy szemtanúja legyen a szörnyűségnek, majd apa és fia megkezdte Zsuzsanna újraélesztését.

– A mentősök a telefonba mondták, mit hogyan csináljunk, s a fiam hősiesen küzdött a mama életéért. Nem gondoltam, hogy a gyerekeim ennyire felnőttek, és hogy egy ilyen drámai helyzetben így helyt tudnak állni. De senkinek nem kívánom, hogy végignézze, ahogy a felesége és a gyerekei sírva üvöltik: „Mama, kérlek, ne menj el!”

A szakszerű segítség tíz perc alatt kiérkezett a család szent­endrei házához, ahol – látva, mekkora a baj – a mentősök azonnal mentőhelikoptert hívtak, amellyel már orvos is érkezett a helyszínre, de végül egy óra alatt sem sikerült újraindítani a nagymama szívét.

– Felfoghatatlan ez az egész, egy pillanat alatt elszállt az élet az anyósomból. Még nem tudjuk, mi történt, de nagy valószínűséggel infarktust kapott – mondta szomorúan az üzletember, akit felesége és gyermekei hogylétéről is kérdeztünk.

– Nagyon féltem Rékát, mert teljesen összeomlott. Reggel elvittem futni az erdőbe a kutyusunkkal, hátha az segít, de még vigasztalhatatlan. Csak sír, ahogy Norbika is, Lara és mindenki.

Az üzletember a tragédiára tekintettel szeretne nyugalmat a családjának, s a Bors hasábjain békés gyászidőszakot kért a nyilvánosságtól.

– Megértem, hogy mindenkit érdekel a fájdalmunk, amiben rengetegen osztoznak velünk, s ezúton is köszönjük a sok szeretetet, részvétet és támogatást, de mi is megértést kérünk abban, hogy nem szeretnénk most beszélni, szerepelni, csak csendben feldolgozni a feldolgozhatatlant – tette hozzá Norbi, akinek szavaiból érződik, maga sem tudja, most hogyan tovább.

 





Ezeket olvastad már?
Meglepő! Ezért döntött az otthonszülés mellett Rácz Gigi

Meglepő! Ezért döntött az otthonszülés mellett Rácz Gigi

Szétnyílt a ruha: megmutatta bájait az orosz szőkeség - fotó

Szétnyílt a ruha: megmutatta bájait az orosz szőkeség - fotó

Összejött: több mint 100 diákkal feküdt le az OnlyFans-modell – Videó

Összejött: több mint 100 diákkal feküdt le az OnlyFans-modell – Videó

Demjén Ferenc elárulta, miért viselt fura ruhákat a színpadon

Demjén Ferenc elárulta, miért viselt fura ruhákat a színpadon

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás