Győzike elárulta, mit tett meg a hírnévért





A sztár már fiatal korában pontosan tudta, hogy televízióban szeretne szerepelni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.23.
hírnév

A Life TV Ébredj velünk! Extra című műsorában Joshi Bharatnál volt vendég Győzike, és arról mesélt, hogy már nagyon fiatalon tisztában volt vele, ő tévében szeretné magát viszontlátni, és ezért sokat tett.

— Tizenhat éves lehettem, amikor elkezdtem lakodalmakban zenélni. Akkoriban döntöttem el, hogy híres leszek és a tévében fogok szerepelni. El is mentem Csepregi Éva tanodájába és három évig jártam oda. Engem tanított a Republic frontembere, Cipő, ami hatalmas megtiszteltetés volt számomra, minden szavát ittam. Tulajdonképpen miatta akartam énekes lenni, ami ugyan nem lettem, de sikeres végül igen — mesélte Győző. Joshinak elárulta azt is, hogyan találkozott a Romantik együttes alapító tagjaival.

Kepes András műsorát néztem a tévében, és ott ült Kunovics Katinka. Azonnal tudtam, hogy nekem meg kell vele ismerkednem. Valahogy megszereztem a számát és találkoztunk. Aztán Mága Zoltán felhívta a figyelmemet Völgyi Zsuzsira, aki akkor a Moulin Rouge-ban énekelt. Ennek már 21 éve volt, és mi hárman azóta vagyunk így együtt — avatta be a nézőket a történetbe a showman.

 

(Fotó: Metropol/Máté Krisztián)

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás