RETRO RÁDIÓ

Hatalmas balhé az Exatlonban, nagyot csalódtak Lucában a Bajnokok - Videó





„Eszméletlenül nagyot csalódtam benne” – mondta Lucáról Andris, akivel több csapattárs is egyetértett. A lány viselkedése kisebb vitát robbantott ki közöttük, de ő nem érzi úgy, hogy helytelenül cselekedett.



Megosztás
Szerző: Metro
Létrehozva: 2021.03.10.
Exatlon Hungary

Lencsés Luca nem tette zsebre, amit a hétfői verseny után kapott a csapattársaitól. A balhé akkor pattant ki, amikor a fiatal lány az egyik vesztes futama után azt mondta a többieknek, hogy feladta. A Bajnokok szerint ez egy felelőtlen kijelentés volt, többek között azért is, mert egy profi sportolónak ott kell lennie fejben akkor is, amikor rosszul teljesít.

„Amikor lejöttél a pályáról, és azt mondtad, hogy fejben feladtad... Ilyen nincs a pályán. Ez nem oké” – magyarázta a lánynak Andris, akivel a többi csapattárs is egyetértett. Luca azonban úgy érzi, hogy nincs oka szégyenkezni, ugyanis ő így látta helyesnek ezt a szituációt.

Lencsés Luca Exatlon Hungari / Fotó: TV2

„Eszméletlenül sokkolt Luca kijelentése, eszméletlenül nagyot csalódtam benne. Félre is vonultam kicsit, mert minden mozzanat, kijelentés hatással van az egész csapatra. Azért is rosszul érintett, mert egy Bajnok szájából nem hangozhat el egy ilyen mondat, sőt már akkor nagy a baj, ha egyáltalán ez megfogalmazódik benne” – árulta el a Bajnok.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi elásta a méltóságát

Házasság első látásra: Bogi elásta a méltóságát

Gyászolnak a rajongók: elhunyt a Harry Potter-mozi sztárja

Gyászolnak a rajongók: elhunyt a Harry Potter-mozi sztárja

Miló Viki világbajnokságra készül

Miló Viki világbajnokságra készül

Világsztár érdeklődik Lil G iránt

Világsztár érdeklődik Lil G iránt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás