Dráma, belefogyott a válásba Mádai Vivi és Szabó Zsófi, most így néznek ki - Fotó





A két szépség a testedzésbe menekült zátonyra futott házasságuk elől. A magánéletükben történt változás a külsejükön is meglátszik.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.15.
elválás szabó zsófi A nap változása fogyás Mádai Vivi

Kísértetiesen hasonló utat járt be az utóbbi hetekben Mádai Vivi és Szabó Zsófi. A műsorvezetőnők alig egy hét különbséggel jelentették be, elválnak férjeiktől. Mindketten fiatalon megtalálták meg a szerelmet egy-egy jó kiállású, befolyásos férfi oldalán. Minden úgy alakult, ahogy a nagykönyvben meg van írva; esküvő, gyermek, hatalmas közös ház, vidám, mosolygós családi képek... aztán egyik pillanatról a másikra minden darabokra hullott. Mindkét esetben a felek a legnagyobb békességben igyekeznek intézni a különválást, hogy gyermekeik ne sérüljenek szüleik döntése miatt. A két díva látszólag kemény, de rajongóik az utóbbi hetekben maguk is láthatták, hogy veszteségeik elől az életmódváltásba menekült a két sztár.

Ahogy a Metropol is megírta, Szabó Zsófiban az utóbbi hetekben családján kívül a rajongói tartják a lelket. A szexi, formás idomait a műsorvezetőnő izmokra cserélte; az utóbbi hetekben több kilót fogyott és szemmel láthatóan vékonyabb lett a futástól.

Fotó: Instagram

Mádai Vivien lelki drámái ellenére nap mint nap bizonyít a képernyőn, miközben második házasságát gyászolja. A feszültségbe szemlátomást a sztár is belefogyott, Vivi a nehéz pillanatokban a jógázással edzi a testét és a lelkét.

Fotó: TV2

 

Fiatal anyák lettek a szépségek

Vivi és Zsófi élete tündérmese szerűen indult, ugyanis úgy tűnt, a húszaséveik közepén megtalálták az igazit. A TV2 sztárjának 22 évesen volt egy rövid, alig 8 hónapos házassága, ám utána 2013-ban jött az életébe Dr. Szabó Zoltán fogorvos, akivel 7 évig voltak együtt. Kapcsolatukból egy kisfiú, a most 5 éves Zénó született. A 32 éves Zsófi 2016-ban mondta ki a boldogító igent Kis Zsolt üzletembernek, egy évvel később pedig már a karjában tarthatta kisfiúkat, Mendelt.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás